15.6 inç laptop için soğutucu önerisi çok sesli olmayan ve kaliteli bişey arıyorum rgb falan olmasa da olur. Bütçe ortalama 500 TL
tek fan olması daha mı iyi oluyor rampage tarzı markalarda hep 3 4 tane fan koymuşlardı.17.3 inç de destekler:
Aynı anda yazmışız aynı soğutucuyu.Zalman 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Soğutucu Stand - ZM-NS2000
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor kankabazı kulalnıcıalr bunu bayağı öevüyorlardıZalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Perfectshot06 öneriyordu galiba yanılmıyorsam
Kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor kanka
teşekkürler cevaplar içinOkuduğum kadarı ile tek fan daha performanslı ama hiçbiri hakkında bilgim yok. Kimi kullanıcılar laptop modeline göre alttaki soğutma çıkışlarına uygun soğutucu seçmeyi tercih ediyorlar. Ben deep cool n9u alüminyum olmasından dolayı tercih etmiştim ama fiyatları uçtu almadım. Tabii taşınabilirliği biraz sıkıntı. Zalman hakkında da hep iyi yorumlar okudum ama siz biraz incelemeleri videoları okuyup öyle karar verin.
kaç derece etki ediyor ortalamaKullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor kanka
Kanka değmez almana bana kalırsa alt arka tarafa 2 tane silgi alıp kaldırsan aynı mantıkkaç derece etki ediyor ortalama
Bu modeli bende kullandım işe yarıyor, ama 1 ay sonra ürün kendini mi yaktı ne olduysa çalışmadı iade süresi bitti ama yine de Amazon reis para iadesi yaptı.bazı kullanıcıaalr bunu bayağı övüyorlardıZalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Perfectshot06 öneriyordu galiba yanılmıyorsam
şuan kullanıyor musun herhanig bir soğutucuBu modeli bende kullandım işe yarıyor, ama 1 ay sonra ürün kendini mi yaktı ne olduysa çalışmadı iade süresi bitti ama yine de Amazon reis para iadesi yaptı.
Hayır kullanamıyorum.şuan kullanıyor musun herhanig bir soğutucu