Laptop un altında etiket falan varmıdriver kurucam da laptopun kaçıncı seri olduğunu nasıl öğrenicem.
Laptopun altındaki seri numarayı mavi daire içine aldığım yere yazıp aratırsanız direk laptopun driverlarına ulaşmış olursunuz.driver kurucam da laptopun kaçıncı seri olduğunu nasıl öğrenicem.
malesef sökmüşüm sanırımLaptop un altında etiket falan varmı
malesef sökmüşüm başka türlü öğrenemezmiyimLaptopun altındaki seri numarayı mavi daire içine aldığım yere yazıp aratırsanız direk laptopun driverlarına ulaşmış olursunuz.
Alıntıyı görüntüle
Windows tuşu ve ''r'' tuşuna bas, ''Dxdiag'' yaz bakdriver kurucam da laptopun kaçıncı seri olduğunu nasıl öğrenicem.
Adam zaten DXDİAG dan bakıyor.Windows tuşu ve ''r'' tuşuna bas, ''Dxdiag'' yaz bak Alıntıyı görüntüle
Hocam onu sökmek, kimliği kaybetme aynı şey ne yaptınız sizmalesef sökmüşüm sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
malesef sökmüşüm başka türlü öğrenemezmiyim
?Adam zaten DXDİAG dan bakıyor.
Hocam onu sökmek, kimliği kaybetme aynı şey ne yaptınız siz
senin laptop caspersa hangi seri acaba baya benziyor özellikleriAdam zaten DXDİAG dan bakıyor.
Hocam onu sökmek, kimliği kaybetme aynı şey ne yaptınız siz
Yok Asus benimki.senin laptop caspersa hangi seri acaba baya benziyor özellikleri
bunu yapmıştım önceden format attığımda ama laptop bellek cpu gpu kullanım oranları boştayken bile %60 civarı oluyordu.Hocam normalde bunu önermezdim ama etiketi sökmüşsünüz. Başka türlü öğrenilir mi bilmiyorum. O yüzden mecbur driverpack öneriyorum. Driverları otomatik bulup kuruyor. Bu tarz programlar arasında en güvenilir olanı.
DriverPack | Ücretsiz sürücü güncelleme yazılımını indirin
Windows XP, 7, 8, 8.1 ve 10 için sürücüleri indirin.drp.su
aygıt yöneticisinen güncelleme ile aynı olmaz değil mi kendi sitesinden güncellememYok Asus benimki.