Neler Yeni

Laptop Termal Macun ve Tornavida Önerisi

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Bütçe
150
Arkadaşlar Merhaba,

Eşimin 8 senelik bir laptop cihazı var. Cihazın termal macunu satın alındığı gibi duruyor :D Video izlerken bile ekran kartı 75 - 80 derece arasında işlemci 95 dereceleri görüyor. Elimde cihazı açabildiğim bir tornavida var ama soğutma bloğunda T5 tornavida kullanıldığını gördüm. Sizce paylaştığım tornavida setlerinden hangisi yeterli olur ? Birde termal macun olarak cooler master htk-002 yeterli olur mu ?

Cihazın marka ve modeli Samsung np270e5e.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar önerisi olan var mı ?

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar Merhaba,

Eşimin 8 senelik bir laptop cihazı var. Cihazın termal macunu satın alındığı gibi duruyor :D Video izlerken bile ekran kartı 75 - 80 derece arasında işlemci 95 dereceleri görüyor. Elimde cihazı açabildiğim bir tornavida var ama soğutma bloğunda T5 tornavida kullanıldığını gördüm. Sizce paylaştığım tornavida setlerinden hangisi yeterli olur ? Birde termal macun olarak cooler master htk-002 yeterli olur mu ?

Xiaomi Mijia Wiha 24 kullanıyorum uyguna bulursan al muhakak termal macun olarak arctic cooling mx-4 alabilirsin​

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Xiaomi Mijia Wiha 24 kullanıyorum uyguna bulursan al muhakak termal macun olarak arctic cooling mx-4 alabilirsin​

Xiaomi tornavida setini gördüm gerçekten bu iş için güzel görünüyor. Takibe alıyorum düşerse alırım. Mx-4 için çok fazla 55 tl civarında fiyat var ama en güvenilir teknobiyotik midir ?

ThE LoSt

80+ Gold
Xiaomi tornavida setini gördüm gerçekten bu iş için güzel görünüyor. Takibe alıyorum düşerse alırım. Mx-4 için çok fazla 55 TL civarında fiyat var ama en güvenilir teknobiyotik midir ?
50 TL ler kabul edilir fiyatlar alabilirsin pişman olmazsın

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
mx4 bakabilirsiniz lakin son zamanlarda çok fazla sahtecilik oldu o yüzden güvenilir bir siteden bakın derim. (Teknobiyotik güvenilirdir bu arada)

TALHA MURAT

80+ Silver
Arkadaşlar Merhaba,

Aynı bilgisayar bende de var ama normal tornavida açıyor benimde set var onu kullanıyorum farketmiyor set.

Top Bottom