Neler Yeni

Yardım Laptop wifi modem hızında değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
Merhaba bizim okulun kütüphanesinde saniyede 200 250 mb download hızı olan bir internet var ama benim laptopum en fazla 36 mb görüryor wifi 6.0 var arkadaşımda asus var ve ondada wifi 6.0 var ama onun laptopta böyle bir sorun yok neden olabilir?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
nasıl yapabilirm açıklayabilirmisin güncel driver linkini atıp
ethernet kullanırsanız o hızlara ulaşabilirsiniz , wifi kullandığınızda illaki kayıp oluşuyor. Bende eve gelen teknisyenden öğrenmiştim, wifi de paketimizde yazandan az hız alıyorum demiştim o da wifi de mutlaka kayıp olur ethernet kullanırsanız o hızlara ulaşabilirsiniz demişti, sonra ethernetle denemiştim gerçektende o hızlara ulaştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ethernet kullanırsanız o hızlara ulaşabilirsiniz , wifi kullandığınızda illaki kayıp oluşuyor. Bende eve gelen teknisyenden öğrenmiştim, wifi de paketimizde yazandan az hız alıyorum demiştim o da wifi de mutlaka kayıp olur ethernet kullanırsanız o hızlara ulaşabilirsiniz demişti, sonra ethernetle denemiştim gerçektende o hızlara ulaştı.
ethernet kullanabilecek bir yer değil bahsettiğim kütüphane ama wifi 6.0 ın bu hızları desteklemesi lazım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,516
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bossurtucu 2