Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Konularımı görmüșsünüzdür belki 100. Kere anlatmayacağım sorunumu konu linki bırakırım okursunuz.Kısaca laptopa monitör takınca oyunlarda kitleniyor.Oyun ne kadar sistem yiyorsa o kadar çabuk kitleniyor.Cs de 2 saate falan kitleniyor.Mc de saatlerce kitlenmedi,Rdr de 2-3 dakika sonra kitleniyor,Witcher da 5 dakika falan alabiliyor.Bu sorun sadece monitör takınca oluyor normal laptopdan oynarken monitörsüz hiç bir sorun yașamıyorum.Microsoft topluluğa Msinfo raporlarımı vesaire yolladım ve bana Bellek erișim ihlali var dendi.Bunun ne olduğunu hala bilmiyorum.Aslında mantıklı ramden kaynaklı olması dediğim gibi oyunun sistem ihtiyacı ne kadar fazlaysa o kadar çabuk kitleniyor.Ben de monitör takınca herhalde monitör bellekten mi yiyor diye düșündüm.Böyle bir șey var mı?Günlerdir uğrașıyorum donanım konusunda bilgili bir babayiğit yok mu?
Sözüm söz sorunu çözebilen olursa Glock elma șekeri hediye edeceğim 20 TL den bașlıyor fiyatı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardım - Monitör taktıktan sonra witcher 3 sorunu
Bugün geldi monitör taktım laptopa cs de sorun yok ama witcherı 2 dk oynadıktan sonra videonun sonunda ki gibi kilitleniyor diyor ve pc kapanıyor çözümü ne?
forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sözüm söz sorunu çözebilen olursa Glock elma șekeri hediye edeceğim 20 TL den bașlıyor fiyatı.