Neler Yeni

Öneri Laptop'ı İstediğim Konumda Tutacak Aparat Önerisi

ssh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ad Soyad
Normal monitörümün yanına laptop'ımı resimdeki gibi tutabilecek bir aparat arıyorum piyasada var mı bilmiyorum nasıl o pozisyonda tuttururum fikri olan var mı ne almam gerekiyor hem normal monitörü hemde laptop'ı tutan tek aparat da olur sadece laptop'ı o pozisyona getirecek aparat da olur.

myProject.PNG

Çizim kötü olabilir şöyle bi resim daha eklliyeyim aşağıya tek farkı laptop'ın ekranı normal monitörün yanına gelecek yani laptop'ın ekranını dikey ekran olarak kullanacam umarım anlatabilmişimdir :)

arm.PNG

ssh4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ad Soyad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Devonian sende "North Bayou Nb F160" var aynı üründen alsam yukarda çizdiğim gibi bir düzen sağlayabilir miyim yardımcı olur musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. resimdeki laptop'ı 90 derece sola döndürecem ekranı dikey olarak monitörün yanına gelecek

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak Karahan
@Devonian sende "North Bayou Nb F160" var aynı üründen alsam yukarda çizdiğim gibi bir düzen sağlayabilir miyim yardımcı olur musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. resimdeki laptop'ı 90 derece sola döndürecem ekranı dikey olarak monitörün yanına gelecek
Yapabilirsin fakat O parat dik kullanımı destekliyor mu onu öğrenmen lazım. Benim aldığım F160 düz modeliydi laptop tutucu ile gelmedi.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,483
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom