Neler Yeni

Çözüldü✓ Laptoplar hakkında çok bilgim yok neye göre seçmeliyim öneri

colosuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Hacıkerimoğlu
Bütçe
30000
Yaklaşık 2 aydır laptop arıyorum 2 ay içerisinde fiyatlar bir gün yerinde durmadı. Hem iş için hem oyun için işimi görecek bir laptop arıyorum en fazla 16 inc taşıyacağım için zorluk olmasın aoutocad,blender, Adobe Photoshop & illustrator gibi programlar kullanacağım oyunda oynaya bileceğim bir laptop istiyorum 30k üstüne çıkmak istemiyorum aslında kafamda 25k var çok iyi fiyatına değecek laptop olursa değerlendirilir ekran kartlarındaki max-q max-p olayları Watt değerleri bir çok laptopta özelliklerinde yazmıyor haliyle seçmekte zorlanıyorum, neye göre seçmeliyim hangi markayı seçmeliyim kafam çok karışık.Marka konusunda Casper, monster gibi markalarla alakalı çok şikayetler gördüm forumlarda YouTubede birazda kaliteli marka olsun istiyorum hangi marka önerirsiniz işlemci ve ekran kartı önerileriniz ne olur yada hazır laptop öneriniz olur mu?

Daha önce araştırdığım düşündüğüm markalar
Lenovo legion 5 pro (fiyatı uçmuş)
HP omen

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

colosuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Hacıkerimoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Casper markasını tercih etme. Monster'ın Tulpar Tongfang veya MSI kasa modelleri güzeldir.

Bundan başkasını almam şuanda.
kullanmış olduğum programların bazıları rtx destekli ve oyunlardaki performansı da ortada ekran kartı tercihim rtx serisinden olması daha uygun olmaz mı bir de monster markası hakkında çok kötü yorum okudum iadeler vs

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
kullanmış olduğum programların bazıları rtx destekli ve oyunlardaki performansı da ortada ekran kartı tercihim rtx serisinden olması daha uygun olmaz mı bir de monster markası hakkında çok kötü yorum okudum iadeler vs
RX6700XT gücünde içindeki ekran kartı. 120W. 1 TB SSD'si var. 10 GB Vrami var. 240HZ Ekranı var. 1.9KG Alüminyum Stealth kasası var. 300 CD 100% sRGB ekranı var. bu laptoptan daha iyisi yok şuanda. ama illa RTX istiyorum diyorsan,

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,172
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

colosuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Hacıkerimoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar rtx ekran kartıyla farkı ne olur benim için kullanacağım programlarda sorun Yaşar mıyım farkları tam olarak nedir

elecus

80+
Casper markasını tercih etme. Monster'ın Tulpar Tongfang veya MSI kasa modelleri güzeldir.

Bundan başkasını almam şuanda.
bende dıyorum markalar bu nblerı kıme satıyor canlı sahıt olmam ıyı oldu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 2 aydır laptop arıyorum 2 ay içerisinde fiyatlar bir gün yerinde durmadı. Hem iş için hem oyun için işimi görecek bir laptop arıyorum en fazla 16 inc taşıyacağım için zorluk olmasın aoutocad,blender, Adobe Photoshop & illustrator gibi programlar kullanacağım oyunda oynaya bileceğim bir laptop istiyorum 30k üstüne çıkmak istemiyorum aslında kafamda 25k var çok iyi fiyatına değecek laptop olursa değerlendirilir ekran kartlarındaki max-q max-p olayları Watt değerleri bir çok laptopta özelliklerinde yazmıyor haliyle seçmekte zorlanıyorum, neye göre seçmeliyim hangi markayı seçmeliyim kafam çok karışık.Marka konusunda Casper, monster gibi markalarla alakalı çok şikayetler gördüm forumlarda YouTubede birazda kaliteli marka olsun istiyorum hangi marka önerirsiniz işlemci ve ekran kartı önerileriniz ne olur yada hazır laptop öneriniz olur mu?

Daha önce araştırdığım düşündüğüm markalar
Lenovo legion 5 pro (fiyatı uçmuş)
HP omen
aralarından sec begen al en ıyısı bunlar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can Kahraman
bende dıyorum markalar bu nblerı kıme satıyor canlı sahıt olmam ıyı oldu :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

aralarından sec begen al en ıyısı bunlar
Dostum ben şu LENOVO'yu düşünüyorum da onun RAM'i 2*8 mi yoksa 1*16 mı???

Top Bottom