İl seçimlerinde neden sorun oluyor?Herkes öyle diyor ama anlamadım.Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hak verirdim ama ilde anlayamıyorumKim net bir şey diyebilir ki ? Keyfe keder bir vergi daha gelebilir, Allahın unuttuğu bir yerde olay çıkar oda bizim ekonomiyi etkiler vs. yani. Böyle ileriye dönük hesap yapmayın 1 aydan fazlası için çok değişiklik olabilir, olmayabilirde.
Seçim sonrası sıkıntı ama o kesin.
İl seçimlerinde neden sorun oluyor?Herkes öyle diyor ama anlamadım.Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hak verirdim ama ilde anlayamıyorum
Hocam afrikada ki mızrap dönüp dolaşıp bizim münasıp bir yerimizle temas haline geçiyor.Alıştık,çok şey demek isterim de işte.Açıkcası bende bazı şeyleri takip edemiyor ve anlamıyorum ama en ufak genel bir kitleyi etkileyen olayda hep sonucu ekstra ekonomik darbe oluyor. Yada zaten olucak biz seçime bağlıyoruz .
Ama harcamalar vs. de oluyor ya seçimlerde yine oda etkileyebilir.
Zam geleceğini bilerekten ve ihtiyaç olacağından 2 tane hp 245 g9 ryzen 5625u 8-512 14 inç laptopu 500 world puan hediyesi ile 3 ay erteleme ve 6 taksitle tanesini 10750ye malettim.Hocam zam günden güne bile geliyor bırak haziranı. İmkanın varsa çok bekleme. Tabii her seçim öncesi atılıyor ortaya bir iddia seçim sonrası her şey zamlanacak falan diye ama alakası yok bence. Zaten seçim olsa da olmasa da her şey her geçen gün zam yiyor
Hayirli olsun hocamZam geleceğini bilerekten ve ihtiyaç olacağından 2 tane hp 245 g9 ryzen 5625u 8-512 14 inç laptopu 500 world puan hediyesi ile 3 ay erteleme ve 6 taksitle tanesini 10750ye malettim.
Allah razı olsun hocam. Okula giden çocıklar için aldım. Laptop hep lazım oluyor. Elimde 2 adet i3 laptop vardı . İşlemcisini beğenmemiştim . Satıp bunları aldım . inşallah memnun kalırızHayirli olsun hocam