Neler Yeni

Laptoplara 2024 Hazirana kadar zam gelir mi

0AGONY0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda
2024 Haziran gibi Gaming Laptop almayı planlıyorum çok yüksek zamlar gelir mi sizce?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kim net bir şey diyebilir ki ? Keyfe keder bir vergi daha gelebilir, Allahın unuttuğu bir yerde olay çıkar oda bizim ekonomiyi etkiler vs. yani. Böyle ileriye dönük hesap yapmayın 1 aydan fazlası için çok değişiklik olabilir, olmayabilirde.

Seçim sonrası sıkıntı ama o kesin.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,829
İsim
Emir
Kim net bir şey diyebilir ki ? Keyfe keder bir vergi daha gelebilir, Allahın unuttuğu bir yerde olay çıkar oda bizim ekonomiyi etkiler vs. yani. Böyle ileriye dönük hesap yapmayın 1 aydan fazlası için çok değişiklik olabilir, olmayabilirde.

Seçim sonrası sıkıntı ama o kesin.
İl seçimlerinde neden sorun oluyor?Herkes öyle diyor ama anlamadım.Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hak verirdim ama ilde anlayamıyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İl seçimlerinde neden sorun oluyor?Herkes öyle diyor ama anlamadım.Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hak verirdim ama ilde anlayamıyorum

Açıkcası bende bazı şeyleri takip edemiyor ve anlamıyorum ama en ufak genel bir kitleyi etkileyen olayda hep sonucu ekstra ekonomik darbe oluyor. Yada zaten olucak biz seçime bağlıyoruz :D.

Ama harcamalar vs. de oluyor ya seçimlerde yine oda etkileyebilir.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam zam günden güne bile geliyor bırak haziranı. İmkanın varsa çok bekleme. Tabii her seçim öncesi atılıyor ortaya bir iddia seçim sonrası her şey zamlanacak falan diye ama alakası yok bence. Zaten seçim olsa da olmasa da her şey her geçen gün zam yiyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,829
İsim
Emir
Açıkcası bende bazı şeyleri takip edemiyor ve anlamıyorum ama en ufak genel bir kitleyi etkileyen olayda hep sonucu ekstra ekonomik darbe oluyor. Yada zaten olucak biz seçime bağlıyoruz :D.

Ama harcamalar vs. de oluyor ya seçimlerde yine oda etkileyebilir.
Hocam afrikada ki mızrap dönüp dolaşıp bizim münasıp bir yerimizle temas haline geçiyor.Alıştık,çok şey demek isterim de işte.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Hocam zam günden güne bile geliyor bırak haziranı. İmkanın varsa çok bekleme. Tabii her seçim öncesi atılıyor ortaya bir iddia seçim sonrası her şey zamlanacak falan diye ama alakası yok bence. Zaten seçim olsa da olmasa da her şey her geçen gün zam yiyor
Zam geleceğini bilerekten ve ihtiyaç olacağından 2 tane hp 245 g9 ryzen 5625u 8-512 14 inç laptopu 500 world puan hediyesi ile 3 ay erteleme ve 6 taksitle tanesini 10750ye malettim. 🥳🥳🥳

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Ekonominin kasıtlı olarak arjantininki gibi olma ihtimali var. Yani dolar 100 Tl falan ya da 70 Tl falan olabilir seçim sonrası birkaç ay içinde ya da 1 Ocak'a kadar.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
Hayirli olsun hocam
Allah razı olsun hocam. Okula giden çocıklar için aldım. Laptop hep lazım oluyor. Elimde 2 adet i3 laptop vardı . İşlemcisini beğenmemiştim . Satıp bunları aldım . inşallah memnun kalırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,710
Üyeler
161,740
Son üye
Elarcia
Top Bottom