Neler Yeni

Laptopta bios uptade yaparken elektrik giderse ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Işkın
chatgptye sordum ve batarya doluysa devam eder tarzında uzun birseyler söyledi. Masaüstü gibi anakart vb seyler zarar görmüyor sanırim. Emin olmak için soruyorum bilen var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
Evet doğru elektrik gitse de sorun olmaz , ama bataryası ölü ise yani diyalize bağlıysa güç kesildiği anda bilgisayar da hayata gözlerini yumar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masaüstü gibi kurtarma yazılımları yok laptopların , servise gitmesi gerekecek kuvvetle muhtemel

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Işkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet doğru elektrik gitse de sorun olmaz , ama bataryası ölü ise yani diyalize bağlıysa güç kesildiği anda bilgisayar da hayata gözlerini yumar

Masaüstü gibi kurtarma yazılımları yok laptopların , servise gitmesi gerekecek kuvvetle muhtemel
ama batarya doluysa güç kesilmiyor mantıken arkadaşın da dediği gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Işkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam laptop daha yeni, bataryasınin ölü olması biraz mantıksız. Priz dışında günlük kullanımda da gayet iyi gidiyor. Anormal düşüş yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
hocam laptop daha yeni, bataryasınin ölü olması biraz mantıksız. Priz dışında günlük kullanımda da gayet iyi gidiyor. Anormal düşüş yok
Hocam, konuda laptopun durumu hakkında bilgi vermemişsiniz, yeni mi yoksa eski mi olduğunu bilemem. Bazı bilgisayarların bataryası sağlam olsa bile bir saat bile dayanmayabilir, ben sadece bilgi vermek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,570
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom