yağmur yağma sesiyse iyi bende uçak kalkıyoYeni hp victus d1042nt aldım bugün geldi windows 11 kurdum valorant açtım ve fan sesi fazla geliyor yağmur yağıyor gibi ve 7-8 dakikada orta tuşlar hissedilecek derecede ısındı wasd soğuk kaldı normal midir?
Hangi marka model hocamyağmur yağma sesiyse iyi bende uçak kalkıyo
Altına soğutucu alsam fana düşen görev azalacağından fan sesi azalır mı aynı mı kalır hocam?Normal.![]()
ses azalır sıcaklık aynı kalırAyni kalma ihtimali yüksek
Bende uçak kalkıyor arada vuruyom düzeliyoYeni hp victus d1042nt aldım bugün geldi windows 11 kurdum valorant açtım ve fan sesi fazla geliyor yağmur yağıyor gibi ve 7-8 dakikada orta tuşlar hissedilecek derecede ısındı wasd soğuk kaldı normal midir?
MSI'da Cooler Boost özelliği var birde onu görsen.. Açtığımda odam oda olmaktan çıkıyor uçak kalkış pistine dönüyor.
Hocam sıcaklık aynı kalırsa fanda aynı hızda çalışmaz mı? Fanların çalışma hızı sıcaklık ile belirleniyor diye biliyorum. Mesela 50 dereceyi geçtiği zaman %70 hızında çalışsın, 60 dereceyi geçince %100 hızına çalışsın gibi. Aynı sıcaklık olursa aynı hız olmaz mi?ses azalır sıcaklık aynı kalır
bende de victus var çevremde gördüğüm en sessiz laptop, illaki daha sessizi var fakat bu laptop bence gerçekten sessiz, zaten amaçları sessizlik,hafiflik ve konfor mus hp nin, ekran kartları geneli de max q bunların max p daha görmedim victuslardaYeni hp victus d1042nt aldım bugün geldi windows 11 kurdum valorant açtım ve fan sesi fazla geliyor yağmur yağıyor gibi ve 7-8 dakikada orta tuşlar hissedilecek derecede ısındı wasd soğuk kaldı normal midir?
Monster tulpar t7 v20.3 i7 10750h rtx 3060 lıHangi marka model hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Altına soğutucu alsam fana düşen görev azalacağından fan sesi azalır mı aynı mı kalır hocam?
Hocam fan sesi kulaklıkla felan belli olmuyor alıştım artık ama sıcaklık değerleri nasıl sizde biraz ısınıyor gibime geldi valoda 69-70 derecede klavyenin ortasının ısındığını hissediyorum.bende de victus var çevremde gördüğüm en sessiz laptop, illaki daha sessizi var fakat bu laptop bence gerçekten sessiz, zaten amaçları sessizlik,hafiflik ve konfor mus hp nin, ekran kartları geneli de max q bunların max p daha görmedim victuslarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten max p mi max q mu olduğunu bulmak da ayrı bi mesele victuslarda