Bilgisayar temiz mi ne zamandır temizlenmiyorLeptopum açtığımda kasıyor 15 kere kapa aç yapıyorum sonra kasmıyor ama 15 sn de bir drop yiyorum sıcaklık değerlerim normal
Windows'un yüklü olduğu disk nedir? Marka model HDD ise marka ve model yazmanıza gerek yok.Leptopum açtığımda kasıyor 15 kere kapa aç yapıyorum sonra kasmıyor ama 15 sn de bir drop yiyorum sıcaklık değerlerim normal
C diskWindows'un yüklü olduğu disk nedir? Marka model HDD ise marka ve model yazmanıza gerek yok.
Şu an imzada yazan PC alacak olduğum PC ama bu da 2-3 ay lazım şu an 6 GB Rami varWindows'un yüklü olduğu disk nedir? Marka model HDD ise marka ve model yazmanıza gerek yok.
Marka modelC disk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an imzada yazan PC alacak olduğum PC ama bu da 2-3 ay lazım şu an 6 GB Rami var
Disk C marka değil. En basitinden SSD'nin üstünden marka modeline bakmak zor olmasa gerek.Bilmiyorum yerel disk c yazıyor
CS 1.6 da bile 20 FPS alıyorum yardım edenden Allah razı olsunMarka model
Leptop kullanıyorumDisk C marka değil. En basitinden SSD'nin üstünden marka modeline bakmak zor olmasa gerek.
Bana marka modeli söylemediğin sürece yardımcı olamam.CS 1.6 da bile 20 FPS alıyorum yardım edenden Allah razı olsun
İniyorBana marka modeli söylemediğin sürece yardımcı olamam.
CraystalDiskInfo indirin orada adı yazar.
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
Yükledim ama nasıl bakicamBana marka modeli söylemediğin sürece yardımcı olamam.
CraystalDiskInfo indirin orada adı yazar.
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info