zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
denetim masası>sistem ve güvenlik>sistem kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?Merhaba elimde Windows 7 li bir Laptop var winrar indirdim ama açınca bu hatayı veriyor
Tamamdır attığın linkten kurdum Allah razı olsun bide 32 bit 3utools linkide atarmısın onuda kurayımişletim sistemin büyük ihtimalle 32bit sen ise 64 bit kurulum yapıyorsun doğal olarak uymaz.
Tamamdır attığın linkten kurdum Allah razı olsun bide 32 bit 3utools linkide atarmısın onuda kurayım
32 bitini attılar kurdum oldu 3utools içinde 32 bir link varmıdırEvet, 32bit sisteme 64 deniyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
3uTools (32bit). Get the software safely and easily.
3uTools (32bit) by Shenzhen Aidapu Network Technology Co., Ltd.. Version: 3.1. File name: 3uTools.exe3utools-32bit.software.informer.com
Attığım 32bit zaten.32 bitini attılar kurdum oldu 3utools içinde 32 bir link varmıdır
Saolun hocam intel atom n270 1 gb ram 320 gb hdd var bide Windows 7 lite var ama ben bunu zaten aldığım şeyleri bunda denemek için aldım aman aman bir işim yok bunlaX86 modelini kurun. 7zip öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun yeni laptopunuz sanırsam önceki konuda size yardımcı olmuştum. Özellikleri nedir?
Windows 7 Lite yerine Home Basic öneririm. SSE3 destekliyor işlemci. Ram destekliyorsa 2 GB yaparsanız tarayıcılar biraz daha hızlanır.Saolun hocam intel atom n270 1 gb ram 320 gb hdd var bide Windows 7 lite var ama ben bunu zaten aldığım şeyleri bunda denemek için aldım aman aman bir işim yok bunla