Neler Yeni

Yardım Laptop'tan sökülme harddiski pc de kullanma

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Laptop'tan çıkardığım harddiski yeni topladığım sisteme taktım ve biçimlendirdim. Windows ve bütün dosyalar suan ssd ye kurulu. Harddiske oyun indirmeye başladığımda sistemde ciddi derecede yavaşlama oluyor. Klasörlerin geç açılması vs. İndirmeyi iptal ettiğimde eski haline geliyor. Ayrıca ilk taktığımda bilgisayar her zamankinden geç açıldı 7-8 saniye kadar fark oluştu.
Sistemde bu harddiski kullanmamalı mıyım karar veremedim. Harddisk ömrünü tamamlamış durumda yaklaşık 10 yıl kadar eski bir ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Laptop'tan çıkardığım harddiski yeni topladığım sisteme taktım ve biçimlendirdim. Windows ve bütün dosyalar suan ssd ye kurulu. Harddiske oyun indirmeye başladığımda sistemde ciddi derecede yavaşlama oluyor. Klasörlerin geç açılması vs. İndirmeyi iptal ettiğimde eski haline geliyor. Ayrıca ilk taktığımda bilgisayar her zamankinden geç açıldı 7-8 saniye kadar fark oluştu.
Sistemde bu harddiski kullanmamalı mıyım karar veremedim. Harddisk ömrünü tamamlamış durumda yaklaşık 10 yıl kadar eski bir ürün.
Yeni bir ssd alın.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bence çıkar. SSD kullan. Biraz para biriktirip yeni bir HDD alırsın.

odemirel0

80+ Bronze
sendeki gene açmış bendeki hiç açılmadı direk smart hatası veriyor pc bile açılmıyo bence kullanma riske atmaya degmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
Sorunu tekrar okur musun dostum.
Anladım. Windows ssd ye kurulu ama laptoptan aldığın hdd ye oyun indirmeye çalışıyorsun. O hdd laptop için üretilmiş. Baktığında laptop işlemcilerinin sonunda "u" olur. O laptop için olduğunu gösterir. O hdd yi masaüstünde kullanman mantıksız olmuş

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım. Windows ssd ye kurulu ama laptoptan aldığın HDD ye oyun indirmeye çalışıyorsun. O HDD laptop için üretilmiş. Baktığında laptop işlemcilerinin sonunda "u" olur. O laptop için olduğunu gösterir. O HDD yi masaüstünde kullanman mantıksız olmuş
Mantıksız bir şey değil bu hocam. Yapılabilir fakat hız konusunda problem çıkartır sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,080
Üyeler
167,780
Son üye
Bahator
Top Bottom