Neler Yeni

Laptopu Nasıl İkinci Monitör yapabilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
Öncelikle Merhabalar , yaklaşık 2 ay önce yayıncılığa başladım ve sürekli alt tab atıp obs i kontrol etmek vesaire beni çok yormaya başladı.Eski laptopum olan Acer E1 571 Adlı Laptopu Bilgisayarıma Bağlamak İstiyorum Fakat İki Adet Sorunum Var Birincisi RX 570 ARMOR 4GB OC EDİTİON Ekran kartımda 1 adet hdmi çıkışı var,İkinci sorun ise İnternetten ufak bir araştırdım ikinci mönitör yapma ile ilgili Monitörü laptopun Kasasından Söküyorlar Ben bu laptopu seyahatlerimde vesaire yanımda bulunduruyorum ve çöpe çıkmasını istemiyorum.Nasıl Laptopu Monitörü Kasadan Sökmeden İkinci Monitör Haline Getirebilirim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Öncelikle Merhabalar , yaklaşık 2 ay önce yayıncılığa başladım ve sürekli alt tab atıp obs i kontrol etmek vesaire beni çok yormaya başladı.Eski laptopum olan Acer E1 571 Adlı Laptopu Bilgisayarıma Bağlamak İstiyorum Fakat İki Adet Sorunum Var Birincisi RX 570 ARMOR 4GB OC EDİTİON Ekran kartımda 1 adet hdmi çıkışı var,İkinci sorun ise İnternetten ufak bir araştırdım ikinci mönitör yapma ile ilgili Monitörü laptopun Kasasından Söküyorlar Ben bu laptopu seyahatlerimde vesaire yanımda bulunduruyorum ve çöpe çıkmasını istemiyorum.Nasıl Laptopu Monitörü Kasadan Sökmeden İkinci Monitör Haline Getirebilirim ?
ikinci monitör olarak kullanılmıyor diye biliyorum ama belki başka yol vardır

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Laptop ı chati okumak için kullanabilirsin ama öyle mouse u sağa hızlı bir şekilde kaydırıp onun ekranına geçeyim vb. pek mümkün değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit Ahmet Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Sorunu Spacedesk uygulaması ile çözdüm ,KONU KAPANMIŞTIR

Top Bottom