Pardon sizin Windows 10 muş.Merhabalar 8 GB DDR4 2400 MHZ ram sahip laptopum boştayken yüksek ram kullanımı oluyor arka planda steam kaspersky ve kulaklığımın driver sizce neden ram kullanımı böyleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet evet direk sağ tarafa baktım kusura bakmayın. Lenovo'nun arka plan uygulamalarını kapatabilirsiniz.bilgisayarım windows 10
Görev yöneticisini açıp başlangıç yazan kısmın ekran görüntüsünü atar mısınız?Lenovo arka plan uygulamaları hangisi
Java, Microsoft Edge ve İntel'i devre dışı bırakın isterseniz. Antivirüs yazılımınız RAM kullanıyor. Oyunlarda çok büyük bir problem çıkaracağını düşünmüyorum.
Geçen cs go oynarken oyun konsolunda şu hatayı aldım This is usually a symptom of a general performance problem such as thread starvation. ve işlemcim 95 dereceyi gördüJava, Microsoft Edge ve İntel'i devre dışı bırakın isterseniz. Antivirüs yazılımınız RAM kullanıyor. Oyunlarda çok büyük bir problem çıkaracağını düşünmüyorum.
Bunun hakkında bir bilgim yok hocam.Geçen cs go oynarken oyun konsolunda şu hatayı aldım This is usually a symptom of a general performance problem such as thread starvation. ve işlemcim 95 dereceyi gördü