Laptopum iyice sapıttı

jordanmsd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Selamlar. 2,5-3 senedir 2. elden aldığım 2017'de çıkan bir laptop kullanıyorum. Çok iyi değildi, hatta performansından hep şikayetçiydim fakat günün sonunda "en azından bilgisayarım var" dedirtiyordu.

Bizim bir taşınma durumumuz oldu ve yaklaşık 2-3 ay elimize sür(e)medik. Geçen aylarda anca kullanabilmeye başladık. Ve kullanmaya başladığımız gibi sorunlar çıkartmaya başladı. Bu sorun Windows logosuna bastığımızda gelen "kapat" tuşuna bastığımda kapanmamasıydı. Kapanıyor gibi yapıyordu fakat kendini geri açıyordu. Geri kullanmaya başladığımızdan beri bilgisayarı cmd32'den kapatıyoruz.
Bugün ise başımıza farklı bir sorun çıktı. Klavye ve farenin usb'lerini laptopa taktığımız zaman ışıkları geliyor fakat herhangi bir tepkime olmuyor. Windows'un herhangi bir usb takıldığı zaman gelen o sesi gelmiyor.

Yazın sonunda kendime ve kardeşime daha iyi bir pc alacağım için belki "amaan sonra değiştireceğim zaten" diyebilirdim fakat kardesimin durumu çok iyi olmayan bir arkadaşı var, bu bilgisayarı ona vermeyi planlıyoruz. O yüzden elimizden geldiğince temiz kullanmaya çalışıyoruz. Ayrıca pc ye ihtiyacım olabiliyor.

Ayrıca bu bilgisayarı ilk aldığım zaman "acaba bu sahte mi" diye şüpheler içindeydim. Çünkü Asus'un kendi sitesinde bilgisayarın model numarasını girdiğimde bana bir sonuç vermiyordu. İnternette de bu modeli arattığım zaman bir sonuç çıkmıyordu.

Bu anlattığım sorunlardan anlayan birileri bana yardımcı olabilir mi? Kötü bir laptop ama elimdekini de kaybetmek istemem.
(çok uzun anlattığımın farkındayım fakat böyle anlatmam en iyisiydi)

Laptopun model numarasını yazmayı unutmuşum: X541U

Destekliyorsa sıfırdan windows 11 kurun

Destekliyorsa sıfırdan windows 11 kurun
Önceden Windows 11 kullanıyordum zaten. Düşük performans nedeniyle geri 10 yükledim. Ayrıca işlemcim 7. nesil olduğundan bypass etmem lazım, şuan o riski pek alabilecek bir durumda değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri