Neler Yeni

Laptopum video izlerken görüntü ve ses yavaşlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail YILANCI
Evet arkadaşlar bu sorunu yaklaşık 3-4 yıldır yaşıyorum. Laptop video izlerken video birden yavaşlamaya başlıyor. Ses de onunla birlikte yavaşlıyor. Bazen videoda görüldüğü üzere ses birden gidiyor ama görüntü yavaş kalmaya devam ediyor. Tarayıcıyı kapatıyorum ama halen devam ediyor. En son bilgisayarı yeniden başlatıyorum düzeliyor. Neden olduğunu bilmiyorum. Videonun linli:

Ekler

• Ek 1.PNG
    Ek 1.PNG
    18 KB · Hit: 40
  • Ek 2.PNG
    Ek 2.PNG
    15.5 KB · Hit: 33
  • Ek 3.PNG
    Ek 3.PNG
    14.2 KB · Hit: 41
  • Ek 4.PNG
    Ek 4.PNG
    15.8 KB · Hit: 36

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
Evet arkadaşlar bu sorunu yaklaşık 3-4 yıldır yaşıyorum. Laptop video izlerken video birden yavaşlamaya başlıyor. Ses de onunla birlikte yavaşlıyor. Bazen videoda görüldüğü üzere ses birden gidiyor ama görüntü yavaş kalmaya devam ediyor. Tarayıcıyı kapatıyorum ama halen devam ediyor. En son bilgisayarı yeniden başlatıyorum düzeliyor. Neden olduğunu bilmiyorum. Videonun linli:
sorun çözülürmü denediniz mi bilmiyorum ama bir tarayıcı değiştirip deneseniz düzelir belki opera felan denediniz mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail YILANCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun çözülürmü denediniz mi bilmiyorum ama bir tarayıcı değiştirip deneseniz düzelir belki opera felan denediniz mi ?
QQ Browsera kadar denedim fakat değişen bir şey olmadı. Zaten tarayıcıyı kapatınca sorun devam ediyor. Reset atınca geçiyor.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail YILANCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ram kaynaklı olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi opera gx dener misin usta
Onu da denemiştim. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Ekran kaydını denedim bir de videosunu çekmek için fakat bilgisayarımı yeniden başlattığımda video normal şekilde akıyordu. Çok ilginç bir durum. Üstelik Linux denediğimde direk bilgisayarın kendisi donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Reset atınca geçiyor. Görev yöneticisinden bu yavaşlama belirdiği zaman bilgisayarın durumunu gözledim. Cpu, Disk ve Ramlerde yüklenme görünmüyor. Herhangi şüpheli bir yazılım da göremedim antivirüsle tarattığımda. Disk sağlığını da tarattım sağlıklı diyor. Kafayı sıyırıcam 🙁

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Onu da denemiştim. Ne zaman olacağı belli olmuyor. Ekran kaydını denedim bir de videosunu çekmek için fakat bilgisayarımı yeniden başlattığımda video normal şekilde akıyordu. Çok ilginç bir durum. Üstelik Linux denediğimde direk bilgisayarın kendisi donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Reset atınca geçiyor. Görev yöneticisinden bu yavaşlama belirdiği zaman bilgisayarın durumunu gözledim. Cpu, Disk ve Ramlerde yüklenme görünmüyor. Herhangi şüpheli bir yazılım da göremedim antivirüsle tarattığımda. Disk sağlığını da tarattım sağlıklı diyor. Kafayı sıyırıcam 🙁
garip usta burdakiler çıkamaz sanırım o işin içinden :D

DaffyGraphic

80+ Silver
Altta ayarlar var videonun altında youtubeda,ona bas çalma hızı 0.25 se normal yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,255
Üyeler
161,017
Son üye
ilyasbey
Top Bottom