Neler Yeni

LAPTOPUMA FAN ALICAM F/P OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
asus tuf f 15 laptopum var ve kasasından dolayı ısınıyor stres yapınca ekran kartı ve işlemci max 85 derecede bende fan almaya karar verdim bana ne önerirsiniz

mehmettici

80+ Silver
asus tuf f 15 laptopum var ve kasasından dolayı ısınıyor stres yapınca ekran kartı ve işlemci max 85 derecede bende fan almaya karar verdim bana ne önerirsiniz
8 cm lik fan al 6 tane slikonla birbirine fan bafalntilarini bagla 35 w 8ampet bi adamptore bagla anca 10 derece düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 cm lik fan al 6 tane slikonla birbirine fan bafalntilarini bagla 35 w 8ampet bi adamptore bagla anca 10 derece düşer
knk ne uğraşıcam okadar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk ben oyunlarda fpsm çok iyi diyebilirim ama drop yiyorum sence onun sıkıntısı ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Hak
13 yıl laptop kullandım, ne yaparsan yap ne edersen et alacağım çok çok iyi soğutucu fan max. 5 bilemedin 7 derece düşürür. Laptopların kaderidir bu ısınmak. Fps droplara gelirsek; büyük ihtimalle macun bitmiş veya fanlarda aşırı toz var. İşlemci tam anlamıyla soğumuyor yük altında. Altına anca buzlu su koyacaksın yada sokacaksın buzluğa öyle düşer 10 15 derece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
13 yıl laptop kullandım, ne yaparsan yap ne edersen et alacağım çok çok iyi soğutucu fan max. 5 bilemedin 7 derece düşürür. Laptopların kaderidir bu ısınmak. Fps droplara gelirsek; büyük ihtimalle macun bitmiş veya fanlarda aşırı toz var. İşlemci tam anlamıyla soğumuyor yük altında. Altına anca buzlu su koyacaksın yada sokacaksın buzluğa öyle düşer 10 15 derece.
knk macunu sıfır fanlarda sıfır hepsi yepyeni gibi ama drop yiyorum ram den olabilirmi

hazir sogutucular iş gormuyor dedigim gayet iş yapiyor
haklısın aga sence streste 85 derece almam iyi mi? bi laaptopa göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Hak
knk macunu sıfır fanlarda sıfır hepsi yepyeni gibi ama drop yiyorum ram den olabilirmi
Ramdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, ya işlemci aşırı ısınıyor yada ekran kartı ısınıyor soğumuyor. Bir yerde bir sıcaklık var soğutamama durumu var. İşlemci Turbo Boost kapa bakalım devam edecek mi dropların.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA

Ramdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, ya işlemci aşırı ısınıyor yada ekran kartı ısınıyor soğumuyor. Bir yerde bir sıcaklık var soğutamama durumu var. İşlemci Turbo Boost kapa bakalım devam edecek mi dropların.
nasıl kapatıcam

Ekler

• ü.png
    ü.png
    236.5 KB · Hit: 22
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Hak
Şu an oyunda mısın ? %100 ekran kartı kullanımı var. Ayrıca 8gb ram var 8x1 şeklinde mi 4x2 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
knk ben win 10 drop fln almıyordum 11 de öyle sorunlar yaşıyorum

Şu an oyunda mısın ? %100 ekran kartı kullanımı var. Ayrıca 8gb ram var 8x1 şeklinde mi 4x2 mi ?
8*1 oyundayım

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arif Dağcı
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
HAMZA
şimdi oyundan çıktım ve değerler
8 ramde bi zahmet drop ye bende sıfır pcde drop yiyodum 8 ramde 16 yapman lazım bir an önce
knk sen 16 yaotınmı

8 ramde yersin dostum. 8x2 yap onu.
ram den dolayı kesin dimii agam

BEYLER NE RAM ÖNERİRSİNİZ DDR4

şuan oyunda değilim ve değerler

Ekler

• 3.png
    3.png
    226.4 KB · Hit: 20