Neler Yeni

Laptopumda honeywall ptm almak istiyorum hangi boyutta ve nereden almalıyım?

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
Laptopum monster tulpar 23.2.2 aldım 2 yil oldu ve cpu mun sıcaklıklarindan çok biktim 100 c i görüyor zaten bu sıcakliğa çiktigi an kendini korumak için kendisini %25 den fazla kullandirmiyor pumpout dan şüphelendiğimden honeywell ptm7950 termal pad ini alıp deneyeceğim normalde monsterin servisteki macunundan kullanmak zorunda kaliyordum artik yeter dedim bu üründen hangi boyutta almalıyım 6 ayda bir değistiricem düşüncem 1 2 defa lık almak nereden almalıyım ali expireste sahte falan deniyor 10 gun sonra daha kötü sonuçlar aldığı söylüyor bide hangi boyutta almak lazım 40x80 falan yeterlimidir?

Farex

80+ Silver
Laptopum monster tulpar 23.2.2 aldım 2 yil oldu ve cpu mun sıcaklıklarindan çok biktim 100 c i görüyor zaten bu sıcakliğa çiktigi an kendini korumak için kendisini %25 den fazla kullandirmiyor pumpout dan şüphelendiğimden honeywell ptm7950 termal pad ini alıp deneyeceğim normalde monsterin servisteki macunundan kullanmak zorunda kaliyordum artik yeter dedim bu üründen hangi boyutta almalıyım 6 ayda bir değistiricem düşüncem 1 2 defa lık almak nereden almalıyım ali expireste sahte falan deniyor 10 gun sonra daha kötü sonuçlar aldığı söylüyor bide hangi boyutta almak lazım 40x80 falan yeterlimidir?
Onun yerine thermal girzzly kyraout al pompout almak gmaig laptoplarımın hepsinde onu kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama tercihen Thermal Grizzly Kryonaut Extreme, Noctua NT-H1 ve Arctic Silver 5 tercihlerimdir.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun yerine thermal girzzly kyraout al pompout almak gmaig laptoplarımın hepsinde onu kullanıyorum.
Pek anlamadım girzzly yi biliyorum ama bana bu tavsiye edildi bu pad isida macun oluyor soğukta pad oluyor ve ben kulandiğimda 100 dereceyi görürken kulanmadiğimda oda sicakliğindan düşük yerde tutuyorum pc yi

Farex

80+ Silver
kyronaut pumpout yapar masaüstünde bile kuruyor honeywell iyidir boşver termal ped al
Pompout mu yapar kardeşim yanlış biliyorsun aşırı sallamışsın. Ben kendim kullanıyorum her cihazımda pc de de laptopta da ip-13. nesil 2laptoobumda kullanıyorum render alıyorum ne bir kuruma ne bir performans kayıbı var ve 5 ay geçti üstünden yanşıi bilgilendirme yapma.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
Pompout mu yapar kardeşim yanlış biliyorsun aşırı sallamışsın. Ben kendim kullanıyorum her cihazımda pc de de laptopta da ip-13. nesil 2laptoobumda kullanıyorum render alıyorum ne bir kuruma ne bir performans kayıbı var ve 5 ay geçti üstünden yanşıi bilgilendirme yapma.
Tamam sakin kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya hala bir cevap alamadım ! Bazi kişiler diyorki ekran kartinda daha kötü oluyormuş doğrumudur ona göre ekran kartına baska marka macun alacam

Son düzenleme:

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Yılmaz
Laptopum monster tulpar 23.2.2 aldım 2 yil oldu ve cpu mun sıcaklıklarindan çok biktim 100 c i görüyor zaten bu sıcakliğa çiktigi an kendini korumak için kendisini %25 den fazla kullandirmiyor pumpout dan şüphelendiğimden honeywell ptm7950 termal pad ini alıp deneyeceğim normalde monsterin servisteki macunundan kullanmak zorunda kaliyordum artik yeter dedim bu üründen hangi boyutta almalıyım 6 ayda bir değistiricem düşüncem 1 2 defa lık almak nereden almalıyım ali expireste sahte falan deniyor 10 gun sonra daha kötü sonuçlar aldığı söylüyor bide hangi boyutta almak lazım 40x80 falan yeterlimidireger yapabiliyorsaniz olabildiğince temizleyin eğer fanları çok tozlanmış sa fanin çalışmaması CPU ya bağli olan böyle yüksek sonuçlar verebilir

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aslak
Evet kral alıntı yapmissin ? Benim sorumu

Top Bottom