Neler Yeni

Laptop'umu Nasıl Satabilirim?

AYS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cüneyt Sazlı
Yakın zamanda paraya ihtiyacım var bundan dolayı bilgisayarımı satmak istiyorum en hızlı nereden nasıl satabilirim? Laptop Excalibur G870 4060 ekran kartı i5 12450H işlemcili, temmuzda aldım az kullanıldı.

Satriani

80+ Bronze
Yakın zamanda paraya ihtiyacım var bundan dolayı bilgisayarımı satmak istiyorum en hızlı nereden nasıl satabilirim? Laptop Excalibur G870 4060 ekran kartı i5 12450H işlemcili, temmuzda aldım az kullanıldı.
Daha çok yeni cihaz, bence makul fiyata ikinci el sitelerinde satılabilir ama çok fazla da ölücü var maalesef, fiyat bandı biraz yukarıda olduğu için çok hızlı alıcı çıkar mı bilmem, tamamen şans işi.

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ümit
Googleye laptop sat yaz çıkan sitelerde wp simgesi oluyor resimlerini özelliklerini wpden yaz fiyat al, yüksek fiyat verenler var düşük verende.
İkinci el siteleri yoruyor adamı 2 3 k düşük fiyata firmalara ver.

AYS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cüneyt Sazlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Googleye laptop sat yaz çıkan sitelerde wp simgesi oluyor resimlerini özelliklerini wpden yaz fiyat al, yüksek fiyat verenler var düşük verende.
İkinci el siteleri yoruyor adamı 2 3 k düşük fiyata firmalara ver.
2 siteye yazdım öyle ama çok düşük fiyat veriyolar en azından 27 28 civarına satmak istiyorum. Adamlar 20 diyor.

Top Bottom