Neler Yeni

Laptpuma ram yükseltmesi yapmalı mıyım?

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
İşlemci:Intel Core i5 1035G1
Ram:8GB(marka vs. hiçibr şey bilmiyorum,sadece 2666mhz olduğunu biliyorum)
GPU:MX230

Rami 16gb yaparsam performans artışı ne kadar olur?Artık hangi oyunları oynayabilirim veya hangi oyunlar kasmaz?
@Emmree @James Gg

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
FPS oyunlarında katkısı olur

Can...

80+ Platinum

Rami 16gb yaparsam performans artışı ne kadar olur?Artık hangi oyunları oynayabilirim veya hangi oyunlar kasmaz?
@Emmree @James Gg
Çok bir performans bekleme aynı özelliklerde pc si olan arkadaşım vardı aman aman bir fark olmadı 10 15 fps arttı oyun oynuyorsan sat gaming laptop al bence

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,899
İsim
Emre Zengin

@Emmree @James Gg
Tek bellek takılıysa Dual Channelda FPS artışı olur hocam. Hikayeli oyunlarda sanırım 20 FPS civarı değişiklik yapar diye düşünüyorum. Laptop marka model nedir acaba hocam?

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Can...

80+ Platinum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Aynı RAM'den bulman gerekecek ve normal RAM'lere göre çok daha pahalı oluyor genelde laptop RAM'leri. Mutlaka bi performans artışı olur ama vereceğin paraya 'bence' değmeyecektir.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Paran varsa bi 8gb daha tak

QRuder

80+ Silver
satıp gaming laptop alması zor arkadaşın satsa ne kadar eder ki ,ama biraz fps artışı olur oyundan oyuna değişir şekilde 10-20 arası ekstra FPS alırsın dostum

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Tek bellek takılıysa Dual Channelda FPS artışı olur hocam. Hikayeli oyunlarda sanırım 20 FPS civarı değişiklik yapar diye düşünüyorum. Laptop marka model nedir acaba hocam?
hocam daha önce sana sormuştum model ismi öğrenmeyi ama komutu yazınca bana sadece "Inspiron 3593" dedi.İnetnette aratınca da Inspiron 3593 modellerinin hepsinin aynı olmadığını öğrendim.
O yüzden diyeceğim, Inspiron 3593+yukarıda yazdığım özellikler.

Can...

80+ Platinum
satıp gaming laptop alması zor arkadaşın satsa ne kadar eder ki ,ama biraz fps artışı olur oyundan oyuna değişir şekilde 10-20 arası ekstra FPS alırsın dostum
Doğru haklısın çok ölü fiyata gidiyor oyuncu pc de ölü fiyata var ama çok abartı olmayanlar en azından 4 5 k koyması gerekir muhtemelen

QRuder

80+ Silver
Doğru haklısın çok ölü fiyata gidiyor oyuncu pc de ölü fiyata var ama çok abartı olmayanlar en azından 4 5 k koyması gerekir muhtemelen
hem temiz cihaz bulması çok problem şimdi arkadaşın kafasını karıştırmak istemiyorum da laptobun 2. elini alırken kesinlikle 3 kez değil 10 kez düşünürüm masaüstünde de ekran kartını iyi incelerim yani eskiden böyle değildik insanın aklına acaba bunun bir yeri bozukmudur saklamışmıdır diye gelmezdi eskiden şimdi ohooo neler neler yapılıyor

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
hem temiz cihaz bulması çok problem şimdi arkadaşın kafasını karıştırmak istemiyorum da laptobun 2. elini alırken kesinlikle 3 kez değil 10 kez düşünürüm masaüstünde de ekran kartını iyi incelerim yani eskiden böyle değildik insanın aklına acaba bunun bir yeri bozukmudur saklamışmıdır diye gelmezdi eskiden şimdi ohooo neler neler yapılıyor
Hocam zaten ödeyecek olsa parayı babam ödeyecek ama o da hayatta almaz ikinci el.Sana bilgisayar da yok diyor:confused:.O yüzden ben de ucuzundan elimdekini yükseltmeye çalışıyorum.

Top Bottom