Neler Yeni

Last Of Us Part 1 Rezalet Bir Şekilde Çıktı??

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Gece boyu yaptı kanka sabah işe giderken baktım %80deydi. Açık bıraktım bitsin diye. Aksama geldim eve bu seferde droptan oynanmıyo. Bugün eve geçeyim silip SSD'ye kuracağım. :kekw:
ssd kurdum ben gölgelendirici 20-25 dkda bitti drop yok şuanlık

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Gençler tek cümle ile şunu söyleyebilirim oyun optimizasyon olarak içler acınası halde. Ram kullanımı VRAM kullanımı ve CPU kullanımı her şey ortada. CPU darboğaza girdiği için ekran kartı gerçek gücünü gösteremiyor oyun içinde. Sistemim RTX 3060 12 GB i7 8700k 32 GB 4000 MHZ RAM olmasına rağmen ve M2 SSD'ye kurmama rağmen durum böyle. Oyuna acilen güncelleme getirip toparlamaları şart. Oyunun içinde Shader yüklemesi diye bir olay var yarım saatte %2 falan anca ilerliyor ve oyunun ortasında lütfen bekleyiniz diye bir anda oyununuzu durduruyor. FPS yer yer 70 80 lere çıktığı halde bile mouse çevirdiğimde rahatsız edici düzeyde bir takılma hissi ve akıcı olmayan bir oynanışı var. Umarım hemen çözerler bu sorunları.
aga bu neeeeeeee

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Gençler tek cümle ile şunu söyleyebilirim oyun optimizasyon olarak içler acınası halde. Ram kullanımı VRAM kullanımı ve CPU kullanımı her şey ortada. CPU darboğaza girdiği için ekran kartı gerçek gücünü gösteremiyor oyun içinde. Sistemim RTX 3060 12 GB i7 8700k 32 GB 4000 MHZ RAM olmasına rağmen ve M2 SSD'ye kurmama rağmen durum böyle. Oyuna acilen güncelleme getirip toparlamaları şart. Oyunun içinde Shader yüklemesi diye bir olay var yarım saatte %2 falan anca ilerliyor ve oyunun ortasında lütfen bekleyiniz diye bir anda oyununuzu durduruyor. FPS yer yer 70 80 lere çıktığı halde bile mouse çevirdiğimde rahatsız edici düzeyde bir takılma hissi ve akıcı olmayan bir oynanışı var. Umarım hemen çözerler bu sorunları.
Hayatımda ilk defa 20 gb ram kullanan oyun gördüm.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Tilsch

80+ Bronze
Sony'nin Activision-Blizzard satın alımının gerçekleşmesi ve COD serisinin PS5 hala çıkmasında durumunda Microsoft'un oyunun sıkıntılı sürümünün PS5 e çıkaracak diye bu kadarı da olmaz dedirten Sony'nin bu açıklama sonrası çıkan ilk portun bu seviyede olması ve hayranların tepkileri sonrası ne gibi savunma yapacak acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Sony'nin Activision-Blizzard satın alımının gerçekleşmesi ve COD serisinin PS5 hala çıkmasında durumunda Microsoft'un oyunun sıkıntılı sürümünün PS5 e çıkaracak diye bu kadarı da olmaz dedirten Sony'nin bu açıklama sonrası çıkan ilk portun bu seviyede olması ve hayranların tepkileri sonrası ne gibi savunma yapacak acaba?
Güncellemeyle düzeltecez diye bi açıklama yaptılar hocam o sayılırmı.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Bende bu oyunu ön siparişle aldım ama aldığıma pişman oldum. Steam üzerinden alsaydım direk iade edecektim. eTail üzerinden daha uygun fiyata kod olarak aldığım için iade şansım yok maalesef. Düzelmesini bekleyeceğim ben. İmzamdaki sistemde, oyunu M2 SSD ye kurmama rağmen ara ara droplar oluyor ve birkaç kez oyundan atmışlığı oluyor. Deli oldum ya. PS3 te çatır çatır çalışan oyunu nasıl olur da böyle rezalet bir PC portuyla çıkarırlar anlayamıyorum. Shader optimizasyonu bile 20 dakikada anca yaptı ya. Fix patch gelmeden oyunu açmamaya karar verdim ben.
Konuyu okuyup oyunu almayan veya almayı düşünen arkadaşlar lütfen oyun düzelmeden Steam üzerinden 600 TL veya eTail gibi daha uyguna kod olarak satan yerlerden para verip almasınlar. Hem paraya hem harcanan zamana yazık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,727
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom