🔥İndirim Lavazza Qualita Oro Çekirdek Kahve - 1Kg 437 TL

UmuTzn

80+
Reaksiyon skoru
35
Satıcı Paulo Coffee. Ürünlerde 600 TL'ye 100 TL sepet indirimine ek 500 TL'ye 70 TL kupon var. Lavazza ürünlerini ülkemizde kim orijinal satıyor bilgi sahibi değilim ama satıcıdan alınma yorumlarda sahte olduğunu dile getiren de var olmadığını da söyleyende. İşine yarayan varsa bakabilir. Daha önce aynı satıcıdan kahve alıp gelen üründen memnun kalan varsa da belirtebilir.

Şikayetvar üzerindeki yorumları:
0cb35211-1088-47e2-b873-9f0547916b91.webp

Zaten ucuz bir şeymiş neden sahtesini yapsınlar anlamadım :D

Zaten ucuz bir şeymiş neden sahtesini yapsınlar anlamadım :D
Yurtdışından çok daha ucuza alıyolar büyük ihtimalle, orjinali 1000 küsür olan olması lazım. paketleme farkı ve içindeki kahve çekirdeklerinin kavrumlarından ayırt etmişler hepsiburada yorumlarında.

Lavazza kahveleri çokta ucuz değil esasen :)
Zaten düzgün bir kahvenin kilosu 800-900 TL'den aşağı değil. 500 TL'ye robusta harman falan veriyorlar genelde artık :D

Bunlar sahte hocam ve çoğu tchibo kahveler de sahte bu platformda satılanlar. Edushcolar orijinal Almanya’dan gelir. Satıcısına dikkat edin tchibo harici almayın!! evde üretip paketleyip satıyorlar o yüzden hep indirim oluyor. Yurtdışında en ucuz kilolar 10eurodan başlıyor normal mi bu fiyat sizce?

Yanık, bozuk, sahte kahve bana dokunmaz derseniz buyurun alın. Orijinaliyle arasında dünya kadar tat farkı oluyor. Lavazzayı COFFEE-CO dışında bir yerden söylemiyorum. Diğerlerini iade etmekten yoruldum. :D Amazon bir gün güzellik yapar da Almanya'da ki gibi sistem kurarsa adresimiz belli olur.

Ekler

• 123442.webp
    123442.webp
    80.7 KB · Hit: 65
Zaten düzgün bir kahvenin kilosu 800-900 TL'den aşağı değil. 500 TL'ye robusta harman falan veriyorlar genelde artık :D
Kahve dünyası hâlâ 400 küsure bulunabiliyor, kendisi satıyor kampanya yapıp fena da.degil. Moliendo baya stok yapmıştım espresso olanından o da nerdeyse aynı fiyata geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,334
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri