Neler Yeni

Lazer göz ameliyatı fiyatları

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Arkadaşlar merhaba, bugün 2 tane şirketi aradım Konya*** hastanesi ve Dünya*** hastanesi, biri minimum 18bin biri de 21-26bin tl olmak üzere fiyat verdiler. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanlar yazabilir mi. Fiyatlar bana yüksek geldi. Şehir hastaneleri veya devlet hastaneleri lazer göz ameliyatı yapar mı araştırdım fakat bir şey bulamadım.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ankara DünyaGöz hastanesine git, parası neyse ver orada ol ameliyatını. Ben başka bir yere güvenmiyorum çok fazla

serwintes

80+ Gold
Ankara DünyaGöz hastanesine git, parası neyse ver orada ol ameliyatını. Ben başka bir yere güvenmiyorum çok fazla
kayseri de bi yer vardı orası da çok öneriliyordu tam hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba, bugün 2 tane şirketi aradım Konya*** hastanesi ve Dünya*** hastanesi, biri minimum 18bin biri de 21-26bin TL olmak üzere fiyat verdiler. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanlar yazabilir mi. Fiyatlar bana yüksek geldi. Şehir hastaneleri veya devlet hastaneleri lazer göz ameliyatı yapar mı araştırdım fakat bir şey bulamadım.
devlet yapmaz

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kayseri de bi yer vardı orası da çok öneriliyordu tam hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

devlet yapmaz
Nasıl bulabilirim dediğin hastaneyi veya doktoru

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Arda Ayan
Fiyatlari pahali degil iyi bu qrada gecen sene 15 e yapiyorlardi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Yazın çalışıp bende çizdiricem. Fiyat alırsan bir yerden haber eder misin ?

Cihangir

80+ Gold

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba, bugün 2 tane şirketi aradım Konya*** hastanesi ve Dünya*** hastanesi, biri minimum 18bin biri de 21-26bin TL olmak üzere fiyat verdiler. Bu konuda tecrübesi veya bilgisi olanlar yazabilir mi. Fiyatlar bana yüksek geldi. Şehir hastaneleri veya devlet hastaneleri lazer göz ameliyatı yapar mı araştırdım fakat bir şey bulamadım.
Dostum sana tavsiyem çok güvenilir yerlere git. 3-5 bin lira daha ucuz diye düşük yere gitme. Allah korusun gözünü falan kaybedersin. Sağlıktan kısılmaz. Daha önce yanlış ameliyat yüzünden gözünü kaybeden insanların haberlerini okumuştum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
17.500e yaptırdı arkadaş yeni. Normal dediğin fiyatlar

Cihangir

80+ Gold
Ben kayseride ki iyi doktora gittim ideal gözde doktor 18k veremeyeceğim için şehir hastanesindeki arkadaşına gönderdi şehir hastaneesi ücretsiz ve güvenilir. Ne ameliyatı olacaktın ben kornea çapraz bağlama yaptırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,712
Üyeler
161,741
Son üye
SmudgeCat
Top Bottom