Neler Yeni

League Of Legends başladım

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Geçmiş olsun

wreda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mesut
Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
Başlığa bak hayat bitti

Keyfen

80+ Bronze
Aman hocam aşırı tilt olma hara-kiri ye bile sebep olabilir böyle şeyler önermeyelim :D
yok harakiri değilde benim telefonumda neden lolden kavga ettiğim insanların numaraları var hala onu çözeemedim :D

Wanda Maximoff

80+ Bronze
LoL oynamak herkesin harcı değil insanların ne dediğini yani chati iplemiyor ve güzel bir oyun arkadaş çevren varsa oynanabilir bir oyun ama sende chati düzgün kullanacak isen oynamanı tavsiye edebilirim sonuçta çokta fazla online güzel oyun yok.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O kadar kötümü bu oyun ya 🤣 herkes sil demiş
Ya her oyun olduğu gibi başta sana zevkli gelecek ama 2-3 ay sonra sen fark etmesende bağımlı olacaksın bu derslerini psikolojini ve sosyal hayatına kadar herseyini etkiliyor bunu ben ve herkes aynı şeyi söylüyor cidden hiç değmez bende 2018 den beri oynuyordum ben kurtulabildim sonunda

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
.
Bu LoL oynayanlar abartıyor bence. Bir online oyuna nasıl bu kadar bağlanabilirsiniz ki. Ben de denedim baktım moba sevmiyorum ve daha ilk oyunumda ana bacı yedim devam etmedim

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Berke Yıldız
Başlama, miss gibi cs2 çıkardım onu oyna.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
bu oyunun zevki artık kalmadı.
Neden:
Öyle sosyal olarak fenan değil direkt riot oyunu batırıyor
Gereksiz güçlü çarlara halen buff getiren , dengeyi her seferinde mahfeden , bütün parasını çarlara(özellikle e-girl parası bol olan kitleye yönelik çarlara) kostüm çıkartmakla harcıyor .
Cidden sinir olursun dengesiz oyun şuan
ama başlayacaksan garen , master oyna .
Kolsuz çarı diyenlere sen de oyna de geç.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Eray
Bu oyun uyuşturucu etkisi var bırakınca geri gelesin geliyor ama o geri gelmeyi aştın mı kafan rahatlıyo

hikoo

80+ Bronze
2014 yilinda miyiz lole baslamak ne, git disari cik baska hobiler edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hamza
2011 den beri LOL oynayan bir insandim. 2 yil once biraktim BU KADAR MI FARK EDER. Hayatim duzene girdi. Kesinlikle baslamamani ve yuklediysen direkt silmeni oneririm.

STREA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Kaplan
2014 yilinda miyiz lole baslamak ne, git disari cik baska hobiler edin
Abi Mesajlarınız Aşırı İyi Yaa Ama Başka Oyunda Yok Açıkçası valorant cs go oynuyorum ama çok tatmin etmiyor beni

Top Bottom