Başlığa bak hayat bittiArkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
yok harakiri değilde benim telefonumda neden lolden kavga ettiğim insanların numaraları var hala onu çözeemedimAman hocam aşırı tilt olma hara-kiri ye bile sebep olabilir böyle şeyler önermeyelim
O kadar kötümü bu oyun ya herkes sil demişBaşlığa bak hayat bitti
Ya her oyun olduğu gibi başta sana zevkli gelecek ama 2-3 ay sonra sen fark etmesende bağımlı olacaksın bu derslerini psikolojini ve sosyal hayatına kadar herseyini etkiliyor bunu ben ve herkes aynı şeyi söylüyor cidden hiç değmez bende 2018 den beri oynuyordum ben kurtulabildim sonundaO kadar kötümü bu oyun ya herkes sil demiş
bu oyunun zevki artık kalmadı.Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
2011 den beri LOL oynayan bir insandim. 2 yil once biraktim BU KADAR MI FARK EDER. Hayatim duzene girdi. Kesinlikle baslamamani ve yuklediysen direkt silmeni oneririm.Arkadaşlar merhaba başlıktaki gibi LoL indirdim ve başlayacağım önerileriniz nelerdir? Ne yaparsam gelişirim Master Yi oynamayı düşünüyorum. Taktikleriniz nelerdir?
Abi Mesajlarınız Aşırı İyi Yaa Ama Başka Oyunda Yok Açıkçası valorant cs go oynuyorum ama çok tatmin etmiyor beni2014 yilinda miyiz lole baslamak ne, git disari cik baska hobiler edin