Basrii
80+ Bronze
Kusura bakmada internetin çöp...League of Legends indircem kaç saat e iner acaba
Kusura bakmada internetin çöp...League of Legends indircem kaç saat e iner acaba
Kendisi eve yilda 1 geliyor zaten. Online islemlere onun telefonu lazim. Ondan o iș yașBen olsam online işlemlerden yükseltirim en azından dayak yesende az yersin
Ozaman babanın tcsini anne kızlık soyadını dedenin ismini biliyorsan ara işlemi yap.Kendisi eve yilda 1 geliyor zaten. Online islemlere onun telefonu lazim. Ondan o iș yaș
Yazın hallederim onu pc elime gecsin. Olmadi teyzemlere vs giderim onlarin interneti daha iyi sınırsız. Bizim de boyle derdimiz var iste nabalimOzaman babanın tcsini anne kızlık soyadını dedenin ismini biliyorsan ara işlemi yap.
Sana şunu söyleyim ben geçen ay 15 gün evde idim %99 nu ben yaptım bu ayda komple ben yaptım 800 gb harcadım bu ay daha bilgisayar gelecek oyun yüklenecek min 300 gb Xbox oyun aldım onları yüklüce min 700 yaklaşık 2 tb kullanıyorum ama tek sorun var babam hız düşen paketi almış hız düşmeyen paket ile aralarında 60 TL fark var ve upload 10 oluyor adama diyor alalım yok fazla ödemem diyor ben ödeyeyim diyorum yok dokundurma yok ama her işi gücü ben yapayım bazen sinirleniyorum ayrı internet alacaktım 2 internetli şekilde kullanayım diye masraf çıkarma diyor anlamıyorum artık ben.Sen bilgisayarla cok ugrasiyon fazla kullanmazsin en azindan diyor. Bide yazin yeni pc alicam oyun yuklemeye yetmeyecek internet. O sıkıntı.
Bende sırf ay sonuna kadar internet cıkarsin diye vodafoneda bug var her gun 4gb aliyorum mobile onu harciyorum azda wifiden gidiyor. Oyle dengelemeye çalışıyorum.. Ben desem de artıralim diye yok der. Ondan sıkıntı biraz. Bide bulunduğum yerde bitek tt fiber altyapisi var. Baska hicbir internet saglayicisinin yok. Kendi üzerime aliyim desem alamiyorum da. Uydu üzerinden internet veren var 1 șirket onun da fiyatlari cok pahali 12mbps 110 TL'ye satiyolarSana şunu söyleyim ben geçen ay 15 gün evde idim %99 nu ben yaptım bu ayda komple ben yaptım 800 gb harcadım bu ay daha bilgisayar gelecek oyun yüklenecek min 300 gb Xbox oyun aldım onları yüklüce min 700 yaklaşık 2 tb kullanıyorum ama tek sorun var babam hız düşen paketi almış hız düşmeyen paket ile aralarında 60 TL fark var ve upload 10 oluyor adama diyor alalım yok fazla ödemem diyor ben ödeyeyim diyorum yok dokundurma yok ama her işi gücü ben yapayım bazen sinirleniyorum ayrı internet alacaktım 2 internetli şekilde kullanayım diye masraf çıkarma diyor anlamıyorum artık ben.Alıntıyı görüntüle
Kusura bakmada internetin çöp...