Cugulumuguli
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Arkadaşlar Top Lane oyuncusuyum tutuştur top lane oynuyorum ligim Altın 3 şu anda en az plata kasıcam bu sezon İrelia mainim aralıksız durmaksızın irelia oynuyorum 300k iraliam var otp yim banlanırsa darius oynuyorum tek çift oyuncusuyum takım oyunu yapmam ya premle oynarım yada tek asla lane kaybetmem 1e1 de profoser gg deki bütün yeşil tikleri aldım neredeyse ireliayla ama farkettimki benim prem yok az önce bi maç girdim karşıma smurf kata geldi 33 level de ortalam takımıma altın 2 oyuncular gelirdi 33 level adma gelince smurf oldugunu anladım büyük ihtimal elmas liginde bi oyuncuydu ilk kanı döktüm her zamanki gibi sonra presi jungleyle midde varımı yoğumu aldılar ve çok tilt oldum isteyen herkese nickimi veririm gireriz.adam gibi pre olucaz kolay kolay tilt olmam kavga etmem takımımla ama tabi sizinde iyi oynamanız gerek oynanış tarzımdan rahatsız olup pre olmak istemezseniz sonradan anlarım ama eger iyi oynarsak kazanıcagımı garantilerim yaşım 16 sizden beni camplamanızı falan istemiyorum sadece takımda yalnız oldugumda arkama bakmayacak bi oyuncu arıyorum diğer lanelere lane kaybettirmeyecek ben şahsen junglemden asla gang isteyen biri deilim arkadşalarımla falan girdiğimdede üstüne basa basa söylerim çünkü lanede oynarken junglem geldiğinde ona ayak uyduramıyorum tek isteğim bne topda oynarken mesela gelsin alameti alalım dakika 15 de ortalama inhiye kadar açarım tek başıma topdan yanıma rastgele alamet alan bi jung geldiğinde sorularınız varsa yazım