Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
League Of Legends'in çalışanları 06.08.2020'de Yone'nin çıkacağını belirtti fakat hala çıkmadı. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Keşke çıksa 45000 mavi özüm var direk alıp sıralı girecem.Klasik Riot Games.
Mangal yapmak ile meşguldür. Bir ara gelir herhalde.
Yone evet çok güçlü olacaktır ama 1 ay sonra havası iner. Benim gibi Yasuo oynayamayan kolsuzlar için çok iyi oldu.Gelsin gelmesin her şekilde oyunun tüm dengesini tekrar sarsacak, Yone çok güçlü diyecekler sonra Sett dövüyor diyip Sett'i nerflerler. (Random bir champ yerine Sett dedim)
Yasuo oynaması eğlenceli bir karakter değil ki, içinden geçmek istiyorsan AuSol öneririm şu an çok güçlü.Yone evet çok güçlü olacaktır ama 1 ay sonra havası iner. Benim gibi Yasuo oynayamayan kolsuzlar için çok iyi oldu.
Güç dengelemesi yapacağız diyerek yenilmezi Nerflediler Cassi gene 3 saniyede 12 Stack yapıyor ne anladım?Yone güçlü olsun diye tüm heroların dengesini boz.
Hype geçince gücünü geri azalt. Ondan sonra çok güçsüz olsun.
Sonra ezilmesin diye tekrar güçlendir. Diğer herolara "güç dengelemesi" yap.
Ondan sonra biraz tuz ekle, kısık ateşte kaynamaya bırak. Çorba hazır.
O şapkalı a klavyemde yok desem dedim ve buldum :d"hâlâ" olarak değiştirir misin başlığı?
İlk görünce bu ne dedim?
Hala Yone diye karakter mi olur?
Yok Dayı Yone olsaydı dedim.
Sonra konuya girince yazım yanlışı olduğunu anladım.
Hiçbirimizin klavyesinde yok, şapkalı yazmak için tuş kombinasyonu var.O şapkalı a klavyemde yok desem dedim ve buldum :d
daha çıkmadan nerflendi zatenYone güçlü olsun diye tüm heroların dengesini boz.
Hype geçince gücünü geri azalt. Ondan sonra çok güçsüz olsun.
Sonra ezilmesin diye tekrar güçlendir. Diğer herolara "güç dengelemesi" yap.
Ondan sonra biraz tuz ekle, kısık ateşte kaynamaya bırak. Çorba hazır.
Şu dünyada mainim olan AAtrox'a gelen nerf hiç bir heroya gelmemiştir açık ve net beyler.daha çıkmadan nerflendi zaten