Neler Yeni

Led Şerit nasıl duvara yapıştırılır ?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
5 metre renkli şerit aldım duvara yapıştırdım bir süre geçti gece çıkmış yerinden köşedende dönmüyor bir yeri hafif salınca çıkıyor hepside anlayacağınız yapışkanı biraz dandik. Nasıl duvara yapıştırabilirim bunu ? (Bizim evin duvarları biraz tırtıklı) Önerilerinizi bekliyorum

Juiclair0

80+ Silver
5 metre renkli şerit aldım duvara yapıştırdım bir süre geçti gece çıkmış yerinden köşedende dönmüyor bir yeri hafif salınca çıkıyor hepside anlayacağınız yapışkanı biraz dandik. Nasıl duvara yapıştırabilirim bunu ? (Bizim evin duvarları biraz tırtıklı) Önerilerinizi bekliyorum
silikon tabancasıyla yapacaksın ben öyle yaptım.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kaliteli çift taraflı bant alabilirsin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Kağıt değilse zarar vermez. Nalburdan amazona her yerde vardır.
Aslında yapışkanı var ama tutmuyor fazla. Desteklemek istiyorum bunu düşünüyordum. Sizce marketlerde falan olur mu ? yoksa tahtakalede falan bulabilirmiyim ? yakında öyle şeyler satan bir yer bilmiyorumda

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Aslında yapışkanı var ama tutmuyor fazla. Desteklemek istiyorum bunu düşünüyordum. Sizce marketlerde falan olur mu ? yoksa tahtakalede falan bulabilirmiyim ? yakında öyle şeyler satan bir yer bilmiyorumda
Onlarınki dandik olur zaten. 3M bakabilirsin. Tahtakalede vardır.

Bahadır07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Bahadır07
Şeffaf çift taraflı bant almanı öneririm ben bu banttan kullanıyorum pevraz için işimi görüyor

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Onlarınki dandik olur zaten. 3M bakabilirsin. Tahtakalede vardır.
Şeffaf çift taraflı bant almanı öneririm ben bu banttan kullanıyorum pevraz için işimi görüyor
Tamam beyler sorum olursa sorarım şu bantı ben bir alayım :D

Juiclair0

80+ Silver
o duvara çift taraflı bant bile tutmuyor odamın eski duvarı öyleydi kırtasiyeden silikon tabancası alıp yapabilirsin 20 tl falan al dursun tabanca her şeyde kullanabiliyorsun. çift taraflı bant denemeni bile önermem zaman kaybı olur.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
o duvara çift taraflı bant bile tutmuyor odamın eski duvarı öyleydi kırtasiyeden silikon tabancası alıp yapabilirsin 20 TL falan al dursun tabanca her şeyde kullanabiliyorsun. çift taraflı bant denemeni bile önermem zaman kaybı olur.
Bilsem şuan pek uğraşmazdım ledle tırtıklı olunca biraz duvar cidden sıkıntılı. Silikon tabancasıyla nasıl olucak peki ?

Juiclair0

80+ Silver
Bilsem şuan pek uğraşmazdım ledle tırtıklı olunca biraz duvar cidden sıkıntılı. Silikon tabancasıyla nasıl olucak peki ?
5 cm aralıklarla küçük küçük sıkacaksın top şeklinde elinle bastırıp yapıştıracaksın ledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom