Neler Yeni

Legacy Launcher ve TLauncher Güvenilir Midir ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
https://tlauncher.org/en/

Kardeşim bunları indirip mi ne oynamak istiyormuş.Daha önce TLauncher'i indirdim ama sanki bilgisayara virüs bulaştırdı ve bilgisayara format atmak durumunda kaldım.Ondan mı bulaştı eminde değilim.
Şimdi farklı bir şey bulmuş onu indirelim falan diyor,işin özü bunlarda virüs vs. var mıdır ? Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi ? Ona göre indireceğim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
TLauncher için trojanlı deniyordu uzunca bir sürede konuşuldu hâlâ kullanan çok fazla kişi var bende kullanıyorum malware ve kaspersky ile tarama yaptım temiz çıktı

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TLauncher için trojanlı deniyordu uzunca bir sürede konuşuldu hâlâ kullanan çok fazla kişi var bende kullanıyorum malware ve kaspersky ile tarama yaptım temiz çıktı
Bu güvenlik programları ücretsiz mi ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,418
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://tlauncher.org/en/

Kardeşim bunları indirip mi ne oynamak istiyormuş.Daha önce TLauncher'i indirdim ama sanki bilgisayara virüs bulaştırdı ve bilgisayara format atmak durumunda kaldım.Ondan mı bulaştı eminde değilim.
Şimdi farklı bir şey bulmuş onu indirelim falan diyor,işin özü bunlarda virüs vs. var mıdır ? Kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi ? Ona göre indireceğim.
30 TL'ye aylık gamepass alın kafanız rahat olsun çok sorguluyorsanız

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
30 TL'ye aylık gamepass alın kafanız rahat olsun çok sorguluyorsanız
%100 katılıyorum. Eğer aylık ödemek istemiyorsan yanlış bilmiyorsam 200tl direkt orjinalini alabilirsin ama benim tercihim gamepass almak oldu.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya parasını veripte alırım o sorun değil,kardeşimin arkadaşları buradan oynuyormuş o da gelip bunları söyledi ben de bir foruma sorayım dedim ne nedir ne değildir diye,madem ki virüs riski taşıyolar gerek yok yüklemeye başka bir şey oynarlar.Herkese teşekkür ederim.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Fatih Ayhan
Hiçbir korsan oyun/program güvenli değildir.

Top Bottom