Hocam sonuç ne oldu ?ben değişim istedim yarın yollıyacam geri
Hocam sonuç ne oldu ?ben değişim istedim yarın yollıyacam geri
tek renkte varsa ve gözüne batmıyosa devam edebilirsin istersen1 tane ölü pixel var bendede uğraşasımda yok iadeyle napayım sizce
yarın ellerine ulaşacak gösteriyo yarın belli olacakHocam sonuç ne oldu ?
Oyun ve masaüstü hz değerleri aynı değilse ondan olabilir.arkadaşlar alt tab yapıp masa ustune gecınce gecıkme oluyor. masaustunden oyuna gecınce uzunca bir bekliyor başına gelen varmı
Haber edermisiniz sonucu yarınyarın ellerine ulaşacak gösteriyo yarın belli olacak
Hocam şöyle ekranın solunda. Gözüme batmıyor ama olduğunu bilmek takıntı yaptırıyortek renkte varsa ve gözüne batmıyosa devam edebilirsin istersen
Rekabetçi icin alınabilir. Görüntüsü de minimum standartı karşılıyor. Ama görüntü odaklı bir model değil bu konuda beklentiyi karşılayamayabilir.@Tayfunns reis alınır mı nasıl?
10-30k arası bütçede ne bakmalı hocam FPS rekabetçi/single hikayeli AAAAA ağırlıklı oyunlar ve film dizi falan için rahat kullanılacak bir monitör ne alınabilir?Rekabetçi icin alınabilir. Görüntüsü de minimum standartı karşılıyor. Ama görüntü odaklı bir model değil bu konuda beklentiyi karşılayamayabilir.
10-30k arası bütçede ne bakmalı hocam FPS rekabetçi/single hikayeli AAAAA ağırlıklı oyunlar ve film dizi falan için rahat kullanılacak bir monitör ne alınabilir?