Hayır hissettirmez 2. monitöre ihtiyacın varsa al yoksa gerek yok
hocam farklı bir yerdede hissediliyor falan yazmışlar karar veremedim ikinci monitör alıcam hertürlüde 180 hz birşeyde işimi görürdü ikinci monitörde bunu alırsam ana monitör yaparım bendeki 240hz kullandığım onu ikinci monitör yaparımAlınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değmez
Yapıyor da uzun sürer iade edip yenisini almak daha iyiBeyler hb değişim yapmıyor de mi ölü pixek için?
Hocam öyle diyorsan alınabilir bu fiyata sana koymayacaksahocam farklı bir yerdede hissediliyor falan yazmışlar karar veremedim ikinci monitör alıcam hertürlüde 180 hz birşeyde işimi görürdü ikinci monitörde bunu alırsam ana monitör yaparım bendeki 240hz kullandığım onu ikinci monitör yaparım
Soldaki va panel çünküŞu yorum çok canımı sıktı epey fark var gibi.
Alıntıyı görüntüle
3000 kontrast samsung modeli normal değil miŞu yorum çok canımı sıktı epey fark var gibi.
Alıntıyı görüntüle
Renk olarak o daha iyi arada fark çok amadell alienware aw2525hm modelini 10.500-11000₺’ye almak mı yoksa 6199₺’ye bu monitörü almak mı? aralarında çok kalite farkı var mıdır? cs2 oynuyorum sistemim rx 7700 xt 12gb ryzen 5 7500f 16gb 6000mhz ram şuan ki monitörüm aocun bi modeli 21.5 inç 75hz 1ms tn panel yeni bi monitöre ihtiyacım var
ama? sonrasıRenk olarak o daha iyi arada fark çok ama
Biri 10.5k diğeri 6Kama? sonrası![]()
ciddi misiniz hocam ya? öyle bi planım vardı bu arada1080p 27 inç çamur gibi olurdu