Monitör koluyla değişmeki ktc ile kullanıcam ktcde hafif ghosting hissediliyor"FPS" odaklı bir monitör arayanlar için çok iyi fiyat.
Monitör koluyla değişmeki ktc ile kullanıcam ktcde hafif ghosting hissediliyor"FPS" odaklı bir monitör arayanlar için çok iyi fiyat.
damarıma basma asmdasdkasmkdso far so good
düşmanlık yok aramızda de mi?
sabahtan beri üçüncü soğuk su geçmiyor1k girdi bize az buz indirim de değil yaptıkları ayıp bari indirimin yarısı kadar kupon verseler dmsmkd
lüğtfen durAyriyeten bonus flash uygulamasından 2100TL bonus yazan kampanyaya katılım sağlanırsa, 150TL'de bonus oradan gelir, alacaklar varsa bonus kart ile.
Evet hız olarak ortalama bir model.Monitör koluyla değişmeki ktc ile kullanıcam ktcde hafif ghosting hissediliyor
Neyse 1 aydır baya kullandım ederini çıkardı diyelim dksmdmddamarıma basma asmdasdkasmkd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sabahtan beri üçüncü soğuk su geçmiyor
hocam iptal edip tekrar alacağım fakat 100tl chippara kullanmıstım o yanacak mı ıptal edınce.POKAZAN150 koduyla da extra indirim oluyor
alınır fps için güzel yatırımbende 144 hz var alınır mı bu iş görür mü masrafa girmeye gerek var mı dostlar
benim de aklıma o geldi ashdasdasdNeyse 1 aydır baya kullandım ederini çıkardı diyelim dksmdmd
yanmaz diye biliyorum iade çünkühocam iptal edip tekrar alacağım fakat 100tl chippara kullanmıstım o yanacak mı ıptal edınce.