- Reaksiyon skoru
- 2,420
3 aydır kullanıyorum, ofis işleri için harika mouse sarjı hala bitmedi(duracell) yanında pilde geliyor satici n11

N11 de kupon da var. Devamlı kullanan arkadaşların illaki indirim kuponu ve ya uç uç puanları vardır. Çok daha uyguna alabilirler.
3 aydır kullanıyorum, ofis işleri için harika mouse sarjı hala bitmedi(duracell) yanında pilde geliyor satici n11
Alıntıyı görüntüle
500TL ve üzeri mi alışveriş yaptın ?Teşekkürler 200/50 kupon + Nays N11 %10 ile 223.5 TL'ye geldi 2 tanesi
Bayadır NAYS kullanmıyordum, Min500 TL olmuş, Cashback limiti uyarınız için teşekkürler, soğuk su içmeye gidiyorum500TL ve üzeri mi alışveriş yaptın ?
Sağlık olsun. Sizi baya alıştırmışlar 250tl ye. Ben sadece 1 ay gördüm. Yeni kullanmaya başlamıştım naysı.Bayadır NAYS kullanmıyordum, Min500 TL olmuş, Cashback limiti uyarınız için teşekkürler, soğuk su içmeye gidiyorum![]()
Eskiden NAYS baya avantajlıydı, Belirli bir tutar ve üzeri yükleme veya alışveriş yapılınca KazıKazan veriyordu, Şuanki siparişim için vermedi bakınSağlık olsun. Sizi baya alıştırmışlar 250tl ye. Ben sadece 1 ay gördüm. Yeni kullanmaya başlamıştım naysı.![]()
250TL ve üzeriden sonra kazı kazan veriyormuş. Evet eskiden kullanmasamda baya avantajlıydı görüyordum anlatıyorlardı.Eskiden NAYS baya avantajlıydı, Belirli bir tutar ve üzeri yükleme veya alışveriş yapılınca KazıKazan veriyordu, Şuanki siparişim için vermedi bakınEskiden E-Ticaret sitelerinde aylık 250TL'ye kadar Cashback veriyordu yanlış hatırlamıyorsam, şuan Spotify ve Netflix dışında pek kullanılmaz gibi NAYS, eski güzel günler...
HAHAHA 2 tl ile onu da kaçırmışım bu alışveriş ile, bu nasıl bir gün ya.250TL ve üzeriden sonra kazı kazan veriyormuş. Evet eskiden kullanmasamda baya avantajlıydı görüyordum anlatıyorlardı.
Ben böyle alışveriş yapmıştım. 2 kere iptal ettim tabi bu platformdan değil. Her seferinde daha uyguna alıyordum.HAHAHA 2 tl ile onu da kaçırmışım bu alışveriş ile, bu nasıl bir gün ya.