Neler Yeni

Öneri Lenovo IdeaPad gaming 3, ram takviyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf İpekbayrak
Arkadaşlar merhaba.https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82k200k2tx-p-HBCV00000BDM1Y?url_src=and-product-detail

Ben bu alete 8gb daha ram takviyesi yapabilirmiyim?

Yapabiliyorsam hangi rami önerirsiniz

Bütçe (600TL)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam en iyisi Laptop gelince paylaşın sonra dediğim yapın yoksa laptop RAM bilemeyiz mesela kaç MHz onu öğrenmek gerekir.
3200Mhz ramler hocam 1650 olan versiyonu var bende.Samsung 3200mhz sodyimm marka ramler mevcut.Bende servise yolladım ücretlendirme bekliyorum ona göre ram taktırıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba.https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82k200k2tx-p-HBCV00000BDM1Y?url_src=and-product-detail

Ben bu alete 8gb daha ram takviyesi yapabilirmiyim?

Yapabiliyorsam hangi rami önerirsiniz

Bütçe (600TL)
Hocam takviye yapabilirsiniz ancak servise yollayıp öyle yapıyorlar bende de 1650 olan versiyonu var ram aldım taktırmak istedim servis:Eğer taktırırsam garantinin iptal olacağını,söyledi.Aldıktan sonra servise ram takviyesi için yollarsanız size belli bir ücret söyleyip takıp takmamak istediğinizi sorarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf İpekbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3200Mhz ramler hocam 1650 olan versiyonu var bende.Samsung 3200mhz sodyimm marka ramler mevcut.Bende servise yolladım ücretlendirme bekliyorum ona göre ram taktırıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam takviye yapabilirsiniz ancak servise yollayıp öyle yapıyorlar bende de 1650 olan versiyonu var ram aldım taktırmak istedim servis:Eğer taktırırsam garantinin iptal olacağını,söyledi.Aldıktan sonra servise ram takviyesi için yollarsanız size belli bir ücret söyleyip takıp takmamak istediğinizi sorarlar.
Şimdi ben bu ücreti ödersem Garanti duruyor degilmi ? Peki kaç TL bu ücret?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Şimdi ben bu ücreti ödersem Garanti duruyor degilmi ? Peki kaç TL bu ücret?
Hocam bizede bilgilendirme gelmedi ram almadan direk servise yollayıp ram takviyesi yapmak istediğinizi söyleyin ona göre ücretlendirme yapıyorlar.

Top Bottom