Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo ideapad gaming M100 mouse 68TL

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
BehzatÇ
daha yeni mouse aldım almasaydım cidden iyi fiyat 70 tl ye bugün kırtassiyelerde değişik değişik mouse markaları var

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Şuan işyerinde kullandığım mouse, fiyatına göre gayet iyi olduğunu söyleyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray
Amazon'dan ürünü alamıyoruz ki bu fiyata olsa ne olacak? Sürekli hane ihtiyacını aşıyor diye iptal ediyor. Çok severdim Amazon'u kazık atmaya çalışıyor sürekli...

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Amazon'dan ürünü alamıyoruz ki bu fiyata olsa ne olacak? Sürekli hane ihtiyacını aşıyor diye iptal ediyor. Çok severdim Amazon'u kazık atmaya çalışıyor sürekli...
Ne olduda boyle oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Eray
Ne olduda boyle oldu
Hiç bilgim yok. İlk defa o ürünü alıyorum. Yeni kredi kartını kullanıyorum. Haneme fazla diye ürünü iptal ediyor. Yazıyorum müşteri hizmetlerine sistem otomatik gönderiyor bilmem ne...
Amazon bana elektronik cihaz vermemeye kararlı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Hiç bilgim yok. İlk defa o ürünü alıyorum. Yeni kredi kartını kullanıyorum. Haneme fazla diye ürünü iptal ediyor. Yazıyorum müşteri hizmetlerine sistem otomatik gönderiyor bilmem ne...
Amazon bana elektronik cihaz vermemeye kararlı.
Cokmu urun aldiniz da boyle oluyor

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Joga Bonito
daha önce bana da olmuştu. Amazonun politikası böyle. Elektronik bölümünden yasaklanmışsınız muhtemelen. Oradan bişey aldırmaz size.

Top Bottom