🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

indirim konusunda bile tartışan tek millet olabiliriz yeni bir model 240 hz ıps ler ortalama 5-6k 320 için 7.5k verilebilir kasımda belki daha da düşer fps oyunları için mantıklı 2k alırım diyen için mantıksız
İndirim grubu gerçekten sürekli tartışma çıkaranlarla dolu 😁

ziraate 2 taksit olması üzdü

Laptop alma masaüstü al diye direten elemanlar gibi. Laf söylemeyin şuna kendi dediği doğru zannetsin

Monitörü garantide 1000 tl ve 200 tl kuponla 6200 6 taksit ile satın aldım bakalım incelemesi yok ama güzel fiyatta aldığımı düşünüyorum :)

İsteyen istediğini alsın zaten kardeşim, ne algı yapıyorsun?Burada ben kendi tavsiyemi vermişim, sana ne oluyor?
Ne tavsiyesi dostum? Kendi yazdığını okudun mu hiç? 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu konuda bile zihnin haklı ve haksızı belirleme ihtiyacı duyuyor.Hiçmi haklı olamadın şu hayatta 😀

"Bu paraya 1080p monitör alınmaz" demek zaten tavsiye değil midir?Hemen k*d*rma aşamasına geçmen de ayrı bir konu.😂Burada ben "bu monitör alınmaz" diyince o monitör piyasasan kaldırılmıyor yani,sakin ol.😀
Kardeşim senin oktan "tavsiyelerini" zaten cok onemsediklerini zannetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu kadar tepki çekeceğini tahmin edemedi bence..
Bilmedigimiz konuya yorum yapmamamiz gerekiyormuş 😛

Lenovo legion monitörler 2 yıldır fp de hayat kurtardı resmen.
Ben benq kafa aynen devam, kronik vb. yoksa alınır

@Tayfunns hocam ne diyorsun bu monitöre ?

@Tayfunns hocam ne diyorsun bu monitöre ?
İncelemesi yok yeni monitör. Fiyatı rakipsiz, alınır. Va olsaydı sorun olabilirdi ancak IPS de gözle görülür ghosting olacağını düşünmüyorum. Göz sağlığı sertifikası, Hdmı 2.1, pivot ve yükseklik ayarı gibi özellikler var. Boş pakette değil.

Geri