- Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam sağolun değiştirdim ürünüdediğim gibi mesela 220fps mi alıyorsun 200e sabitlersin drop yemezsin
peki hocam sağolun değiştirdim ürünüdediğim gibi mesela 220fps mi alıyorsun 200e sabitlersin drop yemezsin
hocam önceden konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama size sorum olacakKötü değil ama daha iyileri vardı.
Konuşmuştuk ve Asus almak istediğinizi söylemiştiniz. Ki alınabilir muadil modeller. Asusun kontrastı ve parlaklığı biraz daha iyi AOC'un yenileme hızı. Aradaki fark aşırı olmadığı için ikisi de üzmez.hocam önceden konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama size sorum olacak
sizce ASUS TUF VG27AQL5A mı AOC Q27G4ZR mı fiyatları çok benzer durumda şuan indirim bekledim koca kasım ayında hiçbir şey olmadı o yüzden aralığın 10 unda ikisinden birisini alayım diyorum
amazonda aoc nin 6 ay taksit imkanı var ama asus sadece vatanda satılıyor orada da 3 ay taksit imkanı var asus almaya değer derseniz asus alayım yüksek hz gibi takıntım yokKonuşmuştuk ve Asus almak istediğinizi söylemiştiniz. Ki alınabilir muadil modeller. Asusun kontrastı ve parlaklığı biraz daha iyi AOC'un yenileme hızı.
6 ay taksit olduğu için AOC tercih edebilirsin. Aradaki fark önemsiz düzeyde.amazonda aoc nin 6 ay taksit imkanı var ama asus sadece vatanda satılıyor orada da 3 ay taksit imkanı var asus almaya değer derseniz asus alayım yüksek hz gibi takıntım yok
aoc de hoparlör varmı6 ay taksit olduğu için AOC tercih edebilirsin. Aradaki fark önemsiz düzeyde.
tesekkurler hocam ips glow sikayetleri varmi hic iki monitorde deVar.
Dakika 6:25
AOC da 1 tane duymustum.tesekkurler hocam ips glow sikayetleri varmi hic iki monitorde de
asus?AOC da 1 tane duymustum.
Alınır bu fiyata 380hz asus roga 17k bayıldım bu gayet fp ne kadar rengi vb zayıf olursa olsun. Sistemin 320hz den tam verim alamaz düşük işlemcin falan ama geleceğe dönük iyiÜrün Linki
75hz Monitör kullanan biriyim bikaç gündür araştıyorum ve bütçemde bu monitöre uygun sizce alınır mı? düşünceleriniz neler
Pek yorum yok. 2 tane falan olumlu yorum gördügümü hatırlıyorum. AOC icin de aynı seyleri söyleyebilirim.asus?