Lenovo Legion 25-10 24.5 320hz alınır mı?

Kötü değil ama daha iyileri vardı.
hocam önceden konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama size sorum olacak
sizce ASUS TUF VG27AQL5A mı AOC Q27G4ZR mı fiyatları çok benzer durumda şuan indirim bekledim koca kasım ayında hiçbir şey olmadı o yüzden aralığın 10 unda ikisinden birisini alayım diyorum

hocam önceden konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama size sorum olacak
sizce ASUS TUF VG27AQL5A mı AOC Q27G4ZR mı fiyatları çok benzer durumda şuan indirim bekledim koca kasım ayında hiçbir şey olmadı o yüzden aralığın 10 unda ikisinden birisini alayım diyorum
Konuşmuştuk ve Asus almak istediğinizi söylemiştiniz. Ki alınabilir muadil modeller. Asusun kontrastı ve parlaklığı biraz daha iyi AOC'un yenileme hızı. Aradaki fark aşırı olmadığı için ikisi de üzmez.

Konuşmuştuk ve Asus almak istediğinizi söylemiştiniz. Ki alınabilir muadil modeller. Asusun kontrastı ve parlaklığı biraz daha iyi AOC'un yenileme hızı.
amazonda aoc nin 6 ay taksit imkanı var ama asus sadece vatanda satılıyor orada da 3 ay taksit imkanı var asus almaya değer derseniz asus alayım yüksek hz gibi takıntım yok

amazonda aoc nin 6 ay taksit imkanı var ama asus sadece vatanda satılıyor orada da 3 ay taksit imkanı var asus almaya değer derseniz asus alayım yüksek hz gibi takıntım yok
6 ay taksit olduğu için AOC tercih edebilirsin. Aradaki fark önemsiz düzeyde.

Ürün Linki

75hz Monitör kullanan biriyim bikaç gündür araştıyorum ve bütçemde bu monitöre uygun sizce alınır mı? düşünceleriniz neler
Alınır bu fiyata 380hz asus roga 17k bayıldım bu gayet fp ne kadar rengi vb zayıf olursa olsun. Sistemin 320hz den tam verim alamaz düşük işlemcin falan ama geleceğe dönük iyi

Geri