Lenovo Legion R24e için VESA monitör ayağı önerisi

AezagmIn

80+
Reaksiyon skoru
8
Herkese iyi sosyaller, aktif olarak Lenovo Legion24e monitörü kullanıyorum ama ayağı masamda çok yer kaplıyor ve %100 klavye bile koyacak yer bırakmıyor. Bundan dolayı yeni bir monitör ayağı almayı düşünüyorum fakat ınternet'e gördüğüm çoğu ayak benim masama olmuyor, ayağı sabitleyecek yerleri benim masamda yok. Şu anlık tek sabitleyebileceğim yer masalarda bulunan kablo deliği. Bu yere uygun bir ayak önerir misiniz?

Ekler

• 20251106_073131.webp
    20251106_073131.webp
    69.2 KB · Hit: 25
Herkese iyi sosyaller, aktif olarak Lenovo Legion24e monitörü kullanıyorum ama ayağı masamda çok yer kaplıyor ve %100 klavye bile koyacak yer bırakmıyor. Bundan dolayı yeni bir monitör ayağı almayı düşünüyorum fakat ınternet'e gördüğüm çoğu ayak benim masama olmuyor, ayağı sabitleyecek yerleri benim masamda yok. Şu anlık tek sabitleyebileceğim yer masalarda bulunan kablo deliği. Bu yere uygun bir ayak önerir misiniz?
Deliğin çapı kaç milimetre?

Deliğin çapı kaç milimetre?
Tam emin değilim ama 70mm arası olabilir ya daha küçük ya da daha büyük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben açmadım ama kendi delik geldi standart bir ölçüsü olabilir belki.

Tam emin değilim ama 70mm arası olabilir ya daha küçük ya da daha büyük
70mm ise kurtarmayabilir. NB H100 ile gelen delik montajında kullanılan metal 75x30 mm boyutunda. Kurtarmaz. Mobilyacı gibi benzeri bir yere 15x10cm ölçüsünde ahşap kestirip ortasında delik açtırın. Ahşapla montajlarsanız hem sağlam olur hem de bir problem çıkarmaz.

Böyle bir şey var birde sizin attığınız ile aynı marka bu olur mu sizce?

70mm ise kurtarmayabilir. NB H100 ile gelen delik montajında kullanılan metal 75x30 mm boyutunda. Kurtarmaz. Mobilyacı gibi benzeri bir yere 15x10cm ölçüsünde ahşap kestirip ortasında delik açtırın. Ahşapla montajlarsanız hem sağlam olur hem de bir problem çıkarmaz.
ben ölçüyü göz kararı ölçtüm içinden kablo geçtiği için belki uyar.

Çapı 30mm ve üzeri ise alt kısma gelecek metalin yamulma potansiyeli var. En sağlamı alt kısma delikten büyük, ahşap veya mdf parça koymak.
Yanlarında gelen montaj parçaları aynı. H100'ün, F80'e göre hareket kabiliyeti daha fazla. Ben H100 kullanıyorum. F80'e göre daha sağlam.

MOBİLYA İÇİN O DELİĞİ BİRAZ KENDİN KES STANDIN ALTI GİRECEK KADAR ARKADAŞINDA DEDİĞİ GİBİ BAĞLIYACAĞIN KISMA PARÇA TAHTA ATABİLİRSİN EĞER MASAN ÇOK İNCE İSE KOLAY İŞ MARANGOZLARDA GENELDE PARÇA TAHTA BULUNUR FİRE (ÇÖP) DİYEBİLİRİZ KABACA
AMA BAK PARÇA TAHTA ATACAKSAN İLK ÖNCE VİDANIN TAHTAYI YARMAMASI İÇİN KLAVUZ DELİK AÇMAN GEREKİYOR

Ya da o deliğin kenarına en az 7mm çapında yeni delik deldir.

Büyük delikten uzakta olması daha iyi olur. Büyük deliğin çok yakınına yeni deliği delersen büyük deliğin oradan kırılabilir.

fotoğrafa göre masanın arkası kapalı görünüyor.
masa özelliklerini bilmemekle beraber, NB F150 gibi bir kol ile arka kısma da asabilirsin.

mevcut deliği büyüt öne veya sağ yada sol tarafa doğru arka tarafta yer yok gözüküyor

nb f80 alın vesa desteğiniz varsa profilimden bakabilirsiniz bugün teslim alıp montajladım.

nb f80 alın vesa desteğiniz varsa profilimden bakabilirsiniz bugün teslim alıp montajladım.
n11 de 1094 tl ye denk geliyor 150tl kupon ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,927
Üyeler
184,534
Son üye
Ali duvarbaşı
Geri