Lenovo legion r25f30 monitörümde stanby ve renkli ekran sorunu

Thes0ul

80+
Reaksiyon skoru
1
monitörümü açtığımda standby mode açılıyor bunu 1 kere aştım az önce aşsamda yeni bir hata geliyor tek tek renkli rkranlar geliyoe ve bir hata adı veriyor fw:1.2 gibi birşeydi sanırsam, ramleri çıkarıp taktım, monitörü kapatıo açtım hemde defalarca,hdmi girişlerini ve monitörün bağlı olduğu girişi kontrol ettim ancak yine aynı şey oluyor monitörü ilk aldığım zamanda 6 ay kadar önce aynı sorunu yaşıyordum bir şekilde kendi kendine düzelmişti bunun düzelmesinim bir yolu yok mu

monitörümü açtığımda standby mode açılıyor bunu 1 kere aştım az önce aşsamda yeni bir hata geliyor tek tek renkli rkranlar geliyoe ve bir hata adı veriyor fw:1.2 gibi birşeydi sanırsam, ramleri çıkarıp taktım, monitörü kapatıo açtım hemde defalarca,hdmi girişlerini ve monitörün bağlı olduğu girişi kontrol ettim ancak yine aynı şey oluyor monitörü ilk aldığım zamanda 6 ay kadar önce aynı sorunu yaşıyordum bir şekilde kendi kendine düzelmişti bunun düzelmesinim bir yolu yok mu
Pek bir fikrim yok, ancak hâlâ garantisi devam ediyorsa servise vermeniz mantıklı olacaktır.

Pek bir fikrim yok, ancak hâlâ garantisi devam ediyorsa servise vermeniz m

Pek bir fikrim yok, ancak hâlâ garantisi devam ediyorsa servise vermeniz mantıklı olacaktır

Monitörü severek almıştım yaklaşık 5600 tl iken özellikleri güzel ancak bazı teknik sorunları var sanırım herkes bu monitörün bu sorunlarından şikayetçi garantisiyle iade edebilirsem aldığım fiyattamı geri alacaklar çizik bile yok ayrıca kutusunu kaybettim alırlarmı emin değilim

Geri