🔥İndirim Lenovo Legion R27S 27 " IPS 1 Ms 144 HzIPS 4000 TL

27 inç 1080p ve 2K monitör kullandım. 24 inç'e kadar 1080p / 27 inç ve üstü 2K kuralını unutmayın. Fark ediyor.

@Tayfunns hocam bir yorumunuz var mıdır
İncelemesini görmedim ama Kağıtüstünde bile 250nit girmişler. Parlaklığın düşük olacağı aşikar. Kontrast oranına 1500:1 girmişler ortalamadan iyi olacağını düşünsek yanlış olmaz. Renk gamutu da belirtilen değerlere göre iş görür gibi gözüküyor. 27'' olması güzel ama parlak ve canlı renkleri bekleyenler üzülebilir. Uzun vadede yüz güldürecek bir modele benzemiyor.

Uygun fiyatlı olmasına bir şey diyemem ama gönül rahatlığıyla da alınır diyemiyorum. Panel piyangosuna bağlı 250nit den bile daha düşük bir model gelme ihtimali var. Renkler bir nebze tolere edilir de parlaklık edilmez bence.

Son düzenleme:
İncelemesini görmedim ama Kağıtüstünde bile 250nit girmişler. Parlaklığın düşük olacağı aşikar. Kontrast oranına 1500:1 girmişler ortalamadan iyi olacağını düşünsek yanlış olmaz. Renk gamutu da belirtilen değerlere göre iş görür gibi gözüküyor. 27'' olması güzel ama parlak ve canlı renkleri bekleyenler üzülebilir. Uzun vadede yüz güldürecek bir modele benzemiyor.
Şuan 60hz Acer kullanıyorum valla askldjalskdj

Sizdeki de dinozor çağından kalma bir monitörmüs. Bilemedim hocam. Bütçeniz hiç çıkmıyorsa ve beklemek istemiyorsanız parlaklığın düşük olduğunu bilerek alın.

Buna kıyasla nasıl?
Bu modelin incelemesi var ve parlaklığı 300nit. R27s in belirtilen değerinden yüksek. Renk gamutu da r27s in belirtilen değerlerinden çok daha yüksek. Kontrast oranı da 1500:1 çıkıyor incelemede ama 1300:1 de gelme ihtimali var piyangoya bağlı. Ayrıca incelemesi olduğu için güvenilir bir model. Lenovo hakkında inceleme görmedim sadece Kağıtüstünde yazanlara göre konusuyorum.

27 inç 1080p ve 2K monitör kullandım. 24 inç'e kadar 1080p / 27 inç ve üstü 2K kuralını unutmayın. Fark ediyor.
şöyle bişey var sen kullandığın için sana farklı gelmesi normal ama hiç kullanmayan 2kya alışmayan biri farketmez kural falan yok yani gayet 27 inç 1080p alınabilir lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım

ahahahhahahahhahahaah kardeşim fiyat çok uygun render veya görsel fotoğraf editi vesaire yapmıyorsan al geç. İnsanlar çok incik cıncık arıyor. Parası olan daha iyi daha farklı olanını 10k versin 20k versin. 100k sistemin varsa uğraşma bu monitör için. Ama 25 35 klık sistemin varsa ve ihtiyacın varsa düşünme geç...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ahahahhahahahhahahaah kardeşim fiyat çok uygun render veya görsel fotoğraf editi vesaire yapmıyorsan al geç. İnsanlar çok incik cıncık arıyor. Parası olan daha iyi daha farklı olanını 10k versin 20k versin. 100k sistemin varsa uğraşma bu monitör için. Ama 25 35 klık sistemin varsa ve ihtiyacın varsa düşünme geç...
Sözüm sana değil bu genele yorumun çok güzel. Yani burası iyi değil şurası iyi değil. 3800 lira bedava yani.

Bu modelin incelemesi var ve parlaklığı 300nit. R27s in belirtilen değerinden yüksek. Renk gamutu da r27s in belirtilen değerlerinden çok daha yüksek. Kontrast oranı da 1500:1 çıkıyor incelemede ama 1300:1 de gelme ihtimali var piyangoya bağlı. Ayrıca incelemesi olduğu için güvenilir bir model. Lenovo hakkında inceleme görmedim sadece Kağıtüstünde yazanlara göre konusuyorum.
kontrast oranı 1300:1 gelme olasılığıda var derken anlamadım sipariş edilen her monitörde farklı değerler mi alınıyor ? Örneğin kimisine 1500:1 kimisine 1300:1 gibimi anlayamadım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,152
Üyeler
185,682
Son üye
raw999
Geri