Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15APH8 (82XT) - SSD Uyumu

MDAkif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmed Akif Gündoğdu
Merhaba
512 gb ssd cihaza takılı şuan ama 1tb veya 512gb daha eklemek istiyorum . Hangi ssd almam gerekiyor , uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.

MDAkif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmed Akif Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgin için sağol kardeşim . Birkaç sorum olacaktı
Hangısını tavsıye edersın bırde nv3 versiyon mu oluyor ssd lerde .
Bilendenal güvenlır mi ? son gönderdıgın diğerinden daha hızlı daha ıyı gıbı geldi

Lady-Of-Ice

80+ Gold
NV3 nedir?
Kingston'ın NV3 PCIe 4.0 NVMe SSD, Gen 4x4 NVMe denetleyiciden güç alan ve 6.000/5.000MB/s 1'ye kadar okuma/yazma hızları sunan yeni nesil bir veri saklama çözümüdür. Daha düşük güç tüketimi yaparak ve daha az ısı açığa çıkararak sisteminizin performansını değerinden ödün vermeden optimize eder.
Arada ki fiyat farkı az olduğundan Kingston alınabilir; Bilendenal sorun olmaz.

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Yağız DERELİ
Hocam çok güzel öneriler almışsınız, öneride bulunan arkadaşın emeğine sağlık. Bunlara ek bir bilgilendirmem olacaktı:

- Kingston NV3 modeli hızı iyi olsa da yazma ömrü diğer modellere göre çok kötü bir model. 1TB modelinin 320TB yazma ömrü var. Bu değer arkadaşın diğer bir önerisi olan ve benim de f/p favorim olan WD SN580 modeli için 600TB. Bu nedenle ben WD SN580 tercih etmenizi tavsiye ediyorum.

- WD'nin bu modeli ile neredeyse birebir olan alternatif önerim de şu: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,384023060.html

Top Bottom