Lowe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 551
- Bütçe
- 35000
Lenovo LOQ 15IAX9 35.000 tl bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi laptop hangisi ? oyun ve ofis bilgisayarı olarak kullanacağım
Loglarin bazıları sorunlu. Anakart yanma işlemci voltaj problemleri var. Ben log serisine bulaşmazdimLenovo LOQ 15IAX9 35.000 tl bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi laptop hangisi ? oyun ve ofis bilgisayarı olarak kullanacağım
tüm LOG serisi değil sadece i5 12450HX işlemcilerde HX bazında.Loglarin bazıları sorunlu. Anakart yanma işlemci voltaj problemleri var. Ben log serisine bulaşmazdim
önerdiğin bi model var mı ?Loglarin bazıları sorunlu. Anakart yanma işlemci voltaj problemleri var. Ben log serisine bulaşmazdim
önerin nedir ?alınmaz işlemcisinden dolayı anakart yanma sorunları var. Techolayın bir videosu var geçen hafta çekmişti sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tüm LOG serisi değil sadece i5 12450HX işlemcilerde HX bazında.
4070 li modelini alacaktım bende araştırıyordum. Kime ne sorsam onu alma bunu alma sinirden kendime sövüyorum artık kafana ne yatarsa onu al inşallah sağlam ve iyi çıkar. Şimdiden hayırlı olsunLenovo LOQ 15IAX9 35.000 tl bütçem var bu fiyata alınabilecek en iyi laptop hangisi ? oyun ve ofis bilgisayarı olarak kullanacağım
Log serilerinde sıkıntı var çoğunda. HPlerde Hall sensör var. Geriye Asus Msi Acer Casper monster falan var. İntel Hx işlemcilerde de sorun var. Bunlara dikkat ederek alabilirsiniz4070 li modelini alacaktım bende araştırıyordum. Kime ne sorsam onu alma bunu alma sinirden kendime sövüyorum artık kafana ne yatarsa onu al inşallah sağlam ve iyi çıkar. Şimdiden hayırlı olsun
4070 lisimde R7 işlemci var diye biliyorum o versiyonda sorun yok, İ5 işlemcilide sorun varmış.4070 li modelini alacaktım bende araştırıyordum. Kime ne sorsam onu alma bunu alma sinirden kendime sövüyorum artık kafana ne yatarsa onu al inşallah sağlam ve iyi çıkar. Şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederim dostum umarım senin alacağın üründe sağlam olur hayırlı olsun4070 li modelini alacaktım bende araştırıyordum. Kime ne sorsam onu alma bunu alma sinirden kendime sövüyorum artık kafana ne yatarsa onu al inşallah sağlam ve iyi çıkar. Şimdiden hayırlı olsun
Modelini yazın. Sorun yaşayan varsa sizinkinde de olabilir. İ7 de de yaşayan var. Modellere göre bakın. Yeni modelde de yaşanmamış olması yasanmicagi anlamına gelmez. Log serisine hiç bulasmazdim. Tr de yaşıyoruz. Servisin ne kadar kötü olduğunu dusunursek işimi şansa bırakmazdım4070 lisimde R7 işlemci var diye biliyorum o versiyonda sorun yok, İ5 işlemcilide sorun varmış.
bu kadar bilgiye sahipseniz 35k bandında laptop önerisi verirseniz daha iyi olur.Log serilerinde sıkıntı var çoğunda. HPlerde Hall sensör var. Geriye Asus Msi Acer Casper monster falan var. İntel Hx işlemcilerde de sorun var. Bunlara dikkat ederek alabilirsiniz![]()
Baya araştırdım zamanımda şansa 19 a 4060 li Acer v15 aldım. Acer nitro 16 olabilir. İnanın fiyatlar çok değişiyor. 4060 veya 4050 laptop Akakçe yazarak düşükten listeleyip bakabilirsiniz. Modelini de Google'dan araştırıp sorunu var mı diye bakabilirsiniz.bu kadar bilgiye sahipseniz 35k bandında laptop önerisi verirseniz daha iyi olur.
tamam teşekkür ederimBaya araştırdım zamanımda şansa 19 a 4060 li Acer v15 aldım. Acer nitro 16 olabilir. İnanın fiyatlar çok değişiyor. 4060 veya 4050 laptop Akakçe yazarak düşükten listeleyip bakabilirsiniz. Modelini de Google'dan araştırıp sorunu var mı diye bakabilirsiniz.
www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-i7-13620h-16gb-500gb-rtx5060-8gb-165hz-15-6-freedos-gaming-laptop-g870-1362-bv60x-c-p-941285210?boutiqueId=61&merchantId=114258tamam teşekkür ederim