Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
LOQ laptoplarda anakart yanma sorununun bu kadar çok konuşulduğu günlerde bu cihazı önermem.
Cihazı yaklaşık 8 ay önce amazondan aldım 2. Ayda anakart arızası sebebiyle garantiye gitti hiç bir sorun çıkarmadan garanti kapsamında anakartı değiştirdiler. Sorun çıkarmayacak ürün yok, bence önemli olan ürünün arkasında durmalarıLOQ laptoplarda anakart yanma sorununun bu kadar çok konuşulduğu günlerde bu cihazı önermem.
Anakart değiştikten sonra da sıcaklıklar artabiliyor, daha sonra tekrar değişince yine aynısı olabiliyor. Bu sorunun bu kadar ufak gösterilmesi normal değildir. Anakart gibi bir parçadan bahsediyoruz. İsterse Apple'da bu sorun olsun isterse Casper/Monster'da.Cihazı yaklaşık 8 ay önce amazondan aldım 2. Ayda anakart arızası sebebiyle garantiye gitti hiç bir sorun çıkarmadan garanti kapsamında anakartı değiştirdiler. Sorun çıkarmayacak ürün yok, bence önemli olan ürünün arkasında durmaları
Ürünün kullanıcıya hatasız sunulması konusunda hemfikiriz ancak bu tür hatalar her markada oluyor. Benim vurgulamak istediğim sorunu daha fazla büyütmeden çözmüş olmaları kargo süreci dahil 5 günde çözüldü olay benim gözümde bu da bir artı.Anakart değiştikten sonra da sıcaklıklar artabiliyor, daha sonra tekrar değişince yine aynısı olabiliyor. Bu sorunun bu kadar ufak gösterilmesi normal değildir. Anakart gibi bir parçadan bahsediyoruz. İsterse Apple'da bu sorun olsun isterse Casper/Monster'da.
Ürünün arkasında durmadan önce de ürünün düzgün yapılması daha önemlidir. Ülkeye/bölgeye göre hatalı veya düzgün ürün göndermemek daha önemlidir. Ürünün bu denli bir sorunu olduğunda tam çözebilmek daha önemlidir, farklı bir sorunu da olsa bu sorunun devam etmemesi daha önemlidir.
Tam olarak hangi modelde oldu bu sorun?Ürünün kullanıcıya hatasız sunulması konusunda hemfikiriz ancak bu tür hatalar her markada oluyor. Benim vurgulamak istediğim sorunu daha fazla büyütmeden çözmüş olmaları kargo süreci dahil 5 günde çözüldü olay benim gözümde bu da bir artı.