Uygulanıyor ama satın alırken hata veriyor kod.FINAL400 kodu 400tl düşürüyor hocam
daha fazla indirim yapan bir kupon bulamadım
Az önce son zamsız ürünü ben aldım galiba kupon gelmeyince çektimKartın limiti gelmediği için yapamadım Sepetist de satıyor diye zam yaptı ürüne 44.800den 46.800 oldu bazı şeyler gerçekten şans üzüldüm ama yapacak bir şey yok kartın limitinin gelmesini bekliyorum belki yarın gelir
Öğrendin mi belki bana da lazım olurlenovo vantage yazılımını kurdum, uygulama üzerinde bana garanti süremi 3 yıl göstermiyor, ne yapmalıyım satıcıya mı yazıyım yoksa garantiyi mi arıyım bilemedim
Alıntıyı görüntüle
Lenovo sitesinden kaydettim bilgisayarı, pazartesi günü müşteri hizmetlerini arayacam bilmiyorum ne olacak veya kaydettiğim için yenilenir garanti süresi belkiÖğrendin mi belki bana da lazım olur
lenovo sitesinden kaydettiğim içindir büyük ihtimalle şimdi düzelmiş Lenovo Vantage uygulamasından kontrol ettim ben.Öğrendin mi belki bana da lazım olur
Teşekkür ederim hocam sevindim çözülmesinelenovo sitesinden kaydettiğim içindir büyük ihtimalle şimdi düzelmiş Lenovo Vantage uygulamasından kontrol ettim ben.
Alıntıyı görüntüle