🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

Bu fırsat tekrar gelmez ise bunu da değerlendirebilirsiniz. Satıcı amazon.

i5 ile naçizane görüşüm kıyaslanmaz önceki mesajlarda da konuşmuştuk. bence indirim olur ama bu fiyata kadar iner mi bilemem.

Hocalarım merhaba hangi satıcıdan aldınız, ürün iyi koşulda geldi mi ve ürünleriniz nasıl memnun musunuz?
@moodyleta @ibrahimakay @Mihrak @smtyrdm

Bir de 55.500 olmuş fiyat cumaya kadar stok bitmeden bir indirim yaparlar umarım
Satıcı Betaplus . Kendi kutusu haricinde bir kutuya daha koymuştu . Üründe sıkıntı yok . Genelde pubg oynuyorum . Isınma ile ilgili bir problemi yok. Şu an için memnunum diyebilirim.

arkadaşlar konudaki laptop ve bu LENOVO LOQ arasında kaldım. Sizce aradaki farka değer mi? Veya düşük fiyatlı olanı alıp ileride ram ve ssd yükseltmesi yapsam yeterli olur mu? AMD işlemci daha verimli çalıştığını biliyorum ama fark da az değil. Konudaki bilgisayar daha düşük fiyatta olsaydı düşünmezdim bile.

i5 13450hx olanını 50den sipariş ettim bugün. bu 1tb o 512 gb. kargoda iptal edip bunu mu alsam?

2tb olarak aldım 51.500 ve 12 taksit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

i5 13450hx olanını 50den sipariş ettim bugün. bu 1tb o 512 gb. kargoda iptal edip bunu mu alsam?
imkanın varsa alınır hem taksit avantajı olsun hem de amd olsun, biliyosunuz önceki seride intel HX işlemcilerinde sıkıntı yaşanıyordu bu seride çözülmüş dendi ama o kadar uzun kullanım süresi dolmamıştır daha

imkanın varsa alınır hem taksit avantajı olsun hem de amd olsun, biliyosunuz önceki seride intel HX işlemcilerinde sıkıntı yaşanıyordu bu seride çözülmüş dendi ama o kadar uzun kullanım süresi dolmamıştır daha

hocam bende 1tb 51.499 gözüküyor, 2TB yapınca 52.990 oluyor kupon mu var nasıl aldınız o fiyata

kargoda iptal ettim, 52500'e sipariş ettim 2tb olanı. 2tb olması müthiş, amd de daha iyiymiş bu seride.

Geri