Lenovo LOQ Ryzen 7 7435HS, 24 GB RAM, 1 TB SSD, RTX4070 8GB 115W 47.099₺

ucanbizon

80+
Reaksiyon skoru
67
Lenovo LOQ Ryzen 7 7435HS, 24 GB RAM, 1 TB SSD, RTX4070 8GB GDDR6 115W

Bir hafta önce 48bin küsüre düştü diye bir kaç günde hemen bitti. Hatta bir tanesini de yakınım tarafından alındı. Şuan daha da düşmüş

Ürün Linki

Loq serisinde anakart yanıyor deniliyor ama ben son 1 yılda 1 deste aldırdım hiç o sorunla karşılaşmadım ve olumsuz geri dönüş almadım. Yinede uyarayım teknoloji şans işidir.

Ekler

• 58916.webp
    58916.webp
    232.3 KB · Hit: 27
İşlemcide dahili gpu yok

Laptop için değil
genel anlamda dahili grafik birimi olan ürünleri öneriyoruz
batarya performansı açısından

özellikle bazı loq serilerinde şarj aleti 170w olmasından kaynaklı battery drain probleminden dolayı
dahili grafik yok almayın diyoruz

lakin
bu üründe herhangi bir kron ik sorun yoksa gönderilen şarj aleti 230w
bu da battery drain probleminin önüne geçer

batarya kullanımında dahili grafik birimli ürüne göre daha hızlı batarya tüketir mi
evet bu bir dezavantaj halaaa
ama en azından diğer ürünlerdeki battery drain problemini yaşatmaz

sistem 16+8 değil 2x12 olarak geliyor bildiğim kadarı ile ram kanadında
yani çift kanal kullanım için mantıklı olan kombinasyon

dediğim gibi
dahili grafik birimi olmaması bir dezavantajdır
ama kronik başka bir problemi yoksa
rakiplerine ve rakiplerinin fiyatlarına bakaraktan duruma göre gözardı edilebilir

genel anlamda dahili grafik birimi olan ürünleri öneriyoruz
batarya performansı açısından

özellikle bazı loq serilerinde şarj aleti 170w olmasından kaynaklı battery drain probleminden dolayı
dahili grafik yok almayın diyoruz

lakin
bu üründe herhangi bir kron ik sorun yoksa gönderilen şarj aleti 230w
bu da battery drain probleminin önüne geçer

batarya kullanımında dahili grafik birimli ürüne göre daha hızlı batarya tüketir mi
evet bu bir dezavantaj halaaa
ama en azından diğer ürünlerdeki battery drain problemini yaşatmaz

sistem 16+8 değil 2x12 olarak geliyor bildiğim kadarı ile ram kanadında
yani çift kanal kullanım için mantıklı olan kombinasyon

dediğim gibi
dahili grafik birimi olmaması bir dezavantajdır
ama kronik başka bir problemi yoksa
rakiplerine ve rakiplerinin fiyatlarına bakaraktan duruma göre gözardı edilebilir
Anakart yanıyor çoğu üründe. 230W adaptör ile yaklaşık 13-14 aydır kullanıyorum battery drain problemini görmedim. Ancak 13. ayda diğer kullanıcılarda olduğu gibi anakartım yandı. Bunu göz önünde bulundurarak alsın alacak arkadaşlar.

Anakart yanıyor çoğu üründe. 230W adaptör ile yaklaşık 13-14 aydır kullanıyorum battery drain problemini görmedim. Ancak 13. ayda diğer kullanıcılarda olduğu gibi anakartım yandı. Bunu göz önünde bulundurarak alsın alacak arkadaşlar.
işte benimde aklımdaki soru şu

12450hx 12650hx gibi intel serilerinde sıklıkla gördük
amd işlemcili serilerde varmıydı onu hatırlayamadım

onun için açıklamamda kronik bir sorunu yoksa diye belirttim

Amdlerde de var imzadaki konu ilk mesajda örneklerini gösterdim. 2025 modellerinde fixlemiş olabilirler alınacaksa onlar alınmalı.

aynı paralara 5060 olanı satılıyor zaten indirim desen şuna en fazla 40 falan olursa indirim.

yapıştır geç bunu indirim falan yok o cihazda.

bu arada anakart aldığınız gibi yanacak bir parça değil, senin kullanım şekline belki 5 ay sonra yanar ama başkasında 1 sene sonra yanar, değişimden sonra komiktir ki yine yanıyor çünkü büyük ihtimalle sıcaklık ile alakalı, yani 3 sene garantisi de olsa 3. senenin sonunda yanarsa artık bi cihaz parası ister herhalde yetkili servis.

aynı paralara 5060 olanı satılıyor zaten indirim desen şuna en fazla 40 falan olursa indirim.

bu arada anakart aldığınız gibi yanacak bir parça değil, senin kullanım şekline belki 5 ay sonra yanar ama başkasında 1 sene sonra yanar, değişimden sonra komiktir ki yine yanıyor çünkü büyük ihtimalle sıcaklık ile alakalı, yani 3 sene garantisi de olsa 3. senenin sonunda yanarsa artık bi cihaz parası ister herhalde yetkili servis.
Hocam alımdan 1 hafta yananı da var hiç yanmayanı da var. Mesela ben aşırı yüklenmedim hiçbir zaman ve FC24 oynarken yandı.

Hocam alımdan 1 hafta yananı da var hiç yanmayanı da var. Mesela ben aşırı yüklenmedim hiçbir zaman ve FC24 oynarken yandı.
garip bir cihaz serisi, valla ben gamegaraj aldım mutluyum, umarım bir kroniği patlamaz ileride.
iddialara göre gamegaraj da anakart sıcaklığı fazla diyorlar ama en az 70-80 derecede gezen kompenentler varken anakart zaten mecbur ısınacak.

bunu mu almak mantıklı yoksa 5060 modeli mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,945
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri