Siaus
80+
arkadaşlar bu mouse alınır mı 79 tl fiyatı var
Güzelmi bilmiyom ama ben mediamarktan 220 liraya Logitech g300 aldım baya iyi internette fiyatı ise en az 260 flnarkadaşlar bu mouse alınır mı 79 TL fiyatı var
Geçmiş olsun sağlam kazık yemişsinGüzelmi bilmiyom ama ben mediamarktan 220 liraya Logitech g300 aldım baya iyi internette fiyatı ise en az 260 fln
G300 çok eski bir mouse artık alınmaması lazım. Piyasada onun yerini tutabilecek bir sürü yeni mouse varken neden seçtiniz ki?Güzelmi bilmiyom ama ben mediamarktan 220 liraya Logitech g300 aldım baya iyi internette fiyatı ise en az 260 fln
MSI clutch GM11 veya asus tuf gaming m3 alsanız daha iyiymiş.Güzelmi bilmiyom ama ben mediamarktan 220 liraya Logitech g300 aldım baya iyi internette fiyatı ise en az 260 fln
Ne nasılGeçmiş olsun sağlam kazık yemişsin
Öyle bir mousea 220tl vermişsin daha ne olsun. Çok eski. Rival 3ler var Viper Miniler var o fiyataNe nasıl
Bende var ideapadın yanında gelmişti ortalama bir mouse dandik markasız almak yerine bunu öneririm,düşük dpi gerektiren fps oyunlarını çok oynamanızı önermem ama.arkadaşlar bu mouse alınır mı 79 TL fiyatı var
Haklısın hiç araştırmadımÖyle bir mousea 220tl vermişsin daha ne olsun. Çok eski. Rival 3ler var Viper Miniler var o fiyata