O sizin karar vereceginiz bir sey ama 24 alırsanız kesinlikle R25F-30'dan uzak durun. Onun alt modeli falan değil o.An itibariyle ben de sipariş verdim hepsiburada üzerinden. Dediğin ayarları yaptım ve ölü piksel testi yaptım. 2 adet yeşil ekranda siyah, beyaz ekranda kırmızı-pembe arası bir renkte ölü piksel ile karşılaştım. Açıkçası ekran da masama bir tık büyük geldiği için iade edip Lenovo Legion 24.5 R25F-30 modelini almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim aynı modeli yeni bir ürünle mi değiştireyim yoksa dediğim gibi yoksa inç olarak aynı markanın bir alt modelini mi alayım?
NOT: 27 inç alırsam masamda ciddi manada yer sıkıntısı oluyor ki ben bu masada ders falan da çalışıyorum fakat alt modeli de alırsam 2k özelliğinden vazgeçiyorum. Beni 3 sene idare edebilecek bir ekran olması açıkçası önemli oyunumu oynayıp, yeri geldiğinde dizi film konusunda beni rahatsız etmeyecek bir ekranda karar vermeyi düşünüyorum.
Fotoğrafta net gözükmeyebilir ama tam karşısından bakınca 2 tane kırmızı renk görünüyor
Açıkçası karar verdim 24 inç min 120 hz full hd çözünürlüklü max 6bin tl verebileceğim bir monitör arayışı içerisindeyim. Bu konuyla ilgili bir entry açtım sizi de etiketledim. Önerilerinizi bekliyorum.O sizin karar vereceginiz bir sey ama 24 alırsanız kesinlikle R25F-30'dan uzak durun. Onun alt modeli falan değil o.
bütün renkler iyice baktın mı emin misin ç.kmadığına. ben 3tane aldım hepsinde ölü piksel çıktı. ölü pikselsiz olduğuna inanmıyorum artık bu monitorunHocam merhaba,
Detaylı incelemelerin ve oluşturduğun rehber için teşekkür ederim. Senin incelemeni görmeden önce çok alakasız monitörlere gereksiz paralar verecekmişim. Detaylı olarak açıkladığın her şey sayesinde R27QE almaya karar vermiştim. Geldi ve ölü piksel çıkmadı 2 gündür çok memnunum. Yönlendirmen ve de emeğin için tekrar teşekkür ederim dostum @Fantastiktürk
5dk önce kurulumu bitirdim ben de ölü piksel çıkmadı. Yapabileceğim başka test var mı? Link atabilirsen sonucu yazarım.bütün renkler iyice baktın mı emin misin ç.kmadığına. ben 3tane aldım hepsinde ölü piksel çıktı. ölü pikselsiz olduğuna inanmıyorum artık bu monitorun
hocam testi bu siteden yap ve her renge ayrı ayrı bak (siyah-beyaz-kırmızı-mavi yeşil) https://monitest.ru/tr/5dk önce kurulumu bitirdim ben de ölü piksel çıkmadı. Yapabileceğim başka test var mı? Link atabilirsen sonucu yazarım.
Teşekkür ederim diğer testte fark etmemiştim siz söyleyince daha dikkatli baktım. Siyahta ortanın solunda çok küçük bir yeşil nokta var ama siz bir daha bakın demeseniz fark etmezdim bile. Açıkçası bir tane ve çok küçük bir piksel hatasından dolayı iade etmeyi düşünmüyorum.hocam testi bu siteden yap ve her renge ayrı ayrı bak (siyah-beyaz-kırmızı-mavi yeşil) https://monitest.ru/tr/
ben ilk test ettiğimde yok sandım bidaha baktım buldum. pikseller küçük olduğu için zor anlaşılıyor.