Kullanmadım ama ekran kartı yok herhalde ne oynayacagina bağlıLenovo V14 ryzen 3 5300u kulanan var mı oyum performansı iyi mi
The forest,rust,ets,gta,valorant,forza bu gibi oyunlar mediumda oynatsa yeter ve bütçe 8 e kadar çıkabilir daha iyisi var derseniz ona bakalım illa bu olmasına gerek yok ve ayrıca v14 modelinde galiba 12gb a kadar ram destekleyebiliyormuş ve tn panel daha iyisi var derseniz illa ki vardır ve bu oyunları oynatıcak beni üzmüycek önerilerinize açığım max 8k bütçe amaBirçok oyunu düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Oynamak istediğiniz oyun/oyunlar nedir?
Yani u serisi işlemciden fazla bi performans gelmez en düşük ayarlarda oynatır bazı oyunları bence ekran kartı olan ve işlemci kodu h gibi olan işelmcili bi laptop alınLenovo V14 ryzen 3 5300u kulanan var mı oyum performansı iyi mi
O tür işlemcili laptoplar çok pahalı zaten genelde gtx ya da rtx oluyor ekran kartı içinde onlarda 11 den başlıyor benim zaten bütçem 8k onlara yaklaşamam bile önerebileceğiniz var mı oynuycağım oyunları yazdım zatenYani u serisi işlemciden fazla bi performans gelmez en düşük ayarlarda oynatır bazı oyunları bence ekran kartı olan ve işlemci kodu h gibi olan işelmcili bi laptop alın
Ben bi bakimO tür işlemcili laptoplar çok pahalı zaten genelde gtx ya da rtx oluyor ekran kartı içinde onlarda 11 den başlıyor benim zaten bütçem 8k onlara yaklaşamam bile önerebileceğiniz var mı oynuycağım oyunları yazdım zaten
2.el alabilecekseniz gtx1050ti veya gtx1650 vardır belkiOnunla ilgili konu açtım bana önermediler onun yerine bunu önerdiler yani bu attiğınız linkteki laptopla ilgili
Kısa süre derken mesela bu lenovo v14 alsam beni hem oyun hem okul 4-5 yıl idare etmez miAnladım Asus da vardı bu bütçeye ve Acer bence bütçeni artırıp GTX 1650 li bişi al bunu demek saçma gelebilir ama kısa sürede performansı düşer
Şöyle hocam sadece günlük kullanım diyosanız evet götürür Chrome ezel vb işleri görür oyunda oynatır gene low ayarlarda ama hep mesela son nesil oyunlar oynanmaz onu demeye çalışıyorum yoks 4 5 yıl götürür günlük kullanım acil değilse yazın işe girin 8k dan 12,13k ya çıksanız 1650 veya 3050 li bi laptop alabilirsinizKısa süre derken mesela bu lenovo v14 alsam beni hem oyun hem okul 4-5 yıl idare etmez mi