Lenovo V14 Kullanan Var Mı?

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Lenovo V14 ryzen 3 5300u kulanan var mı oyum performansı iyi mi

Birçok oyunu düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Oynamak istediğiniz oyun/oyunlar nedir?

Birçok oyunu düşük ayarlarda oynayabilirsiniz. Oynamak istediğiniz oyun/oyunlar nedir?
The forest,rust,ets,gta,valorant,forza bu gibi oyunlar mediumda oynatsa yeter ve bütçe 8 e kadar çıkabilir daha iyisi var derseniz ona bakalım illa bu olmasına gerek yok ve ayrıca v14 modelinde galiba 12gb a kadar ram destekleyebiliyormuş ve tn panel daha iyisi var derseniz illa ki vardır ve bu oyunları oynatıcak beni üzmüycek önerilerinize açığım max 8k bütçe ama

Yani u serisi işlemciden fazla bi performans gelmez en düşük ayarlarda oynatır bazı oyunları bence ekran kartı olan ve işlemci kodu h gibi olan işelmcili bi laptop alın
O tür işlemcili laptoplar çok pahalı zaten genelde gtx ya da rtx oluyor ekran kartı içinde onlarda 11 den başlıyor benim zaten bütçem 8k onlara yaklaşamam bile önerebileceğiniz var mı oynuycağım oyunları yazdım zaten

Anladım Asus da vardı bu bütçeye ve Acer bence bütçeni artırıp GTX 1650 li bişi al bunu demek saçma gelebilir ama kısa sürede performansı düşer

Anladım Asus da vardı bu bütçeye ve Acer bence bütçeni artırıp GTX 1650 li bişi al bunu demek saçma gelebilir ama kısa sürede performansı düşer
Kısa süre derken mesela bu lenovo v14 alsam beni hem oyun hem okul 4-5 yıl idare etmez mi

Kısa süre derken mesela bu lenovo v14 alsam beni hem oyun hem okul 4-5 yıl idare etmez mi
Şöyle hocam sadece günlük kullanım diyosanız evet götürür Chrome ezel vb işleri görür oyunda oynatır gene low ayarlarda ama hep mesela son nesil oyunlar oynanmaz onu demeye çalışıyorum yoks 4 5 yıl götürür günlük kullanım acil değilse yazın işe girin 8k dan 12,13k ya çıksanız 1650 veya 3050 li bi laptop alabilirsiniz

Geri